Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sper anul asta sa fac concediul la Barcelona, mai exact langa Barcelona, aprox 3 sapt in iulie... Cam asta ar fi locatia: http://www.camping3estrellas.com/
M-as bucura daca am fi mai multi asa ca daca mai vrea cineva cu mine sa zica repede ca tre sa facem rezervare...
Preturile de cazare sunt pe site-ul campingului. 2 sapt probabil ca voi sta si eu efectiv in camping pt ca estimez 3 zile dus, 3 zile intors... La traseu ma mai gandesc... as fi tentat sa ma duc prin Serbia la dus si prin Austria la intors... Prin sud e mai scurt cu vre-o 400 km dar nu imi ies etapele cum trebuie... am o retinere la a dormi in parcare in Serbia sau Croatia si nici in Italia nu prea imi place, mai ales in zona de granita... Ma gandesc la intoarcere sa ne oprim la Venetia vre-o 2-3 zile... Preturile sunt mari... estimez aprox 2500-3000 E cu totul... din care aprox 900 E drumul, si cam tot atata cazarea (3 adulti+2 copii)... Daca esti hotarat poate ar fi bine sa ne intalnim sa deliberam...
Coupe, poate ne intalnim. Eu sunt in Franta de pe 1-2 Iulie, pe Coasta de Azur, cred ca in Antibes. Suntem 2 familii cu 2 rulote. Daca coincide perioada putem merge impreuna.
Ma bucur f. tare ca mai merge cineva in zona ca sa zic asa :D :D E f. frumos in Antibes, sa mergeti la Aquaparc si neaparat la spectacolul de orci e ceva cu adevarat deosebit. Daca imi aduc bine aminte sunt si bilete de intrare pt 2 zile in care te poti duce si la Aqualand (parc de distractii cu topogane cu apa si alte nebunii) si la acvariu, zoo marin, spectacol cu delfini, foci si orci. Poti si inota cu delfinii... e f. misto... Oricum sunt multe de vazut... din pacate plaja e nasoala si unde e misto e pe bani, multi... sa mergeti neaparat si la Monaco... merita toti banii de autostrada... contra 50 E puteti conduce un Ferarri decapotabil pe traseul circuitului... Daca mai doriti detalii stam de vorba cu placere. Tel meu 0744.383.398
Eu mi-am schimbat putin perioada de concediu asa ca voi pleca abea pe 20-21 Iulie... cred ca ma intersectez cu voi cand va intoarceti... Mi-am schimbat si campingul ca n-am mai gasit locuri, dar cred ca la voi nu e chiar asa o problema ca acolo am vazut campinguri din 3 in 3 km... si la o adica se poate "campa" si pe soseaua ce merge pe malul marii si face legatura intre localitati... Succes.
In sfarsit mi-a venit confirmarea de rezervare... Din pacate n-am mai gasit locuri in campingul in care imi doream, nici in varianta de rezerva, nici in rezerva 2... dar pana la urma sper sa fie bine. E cam departe si de plaja si de Barcelona si cam scump dar asta e... data viitoare ma apuc mai devreme sa fac rezervarea... http://www.vilanovapark.es/
Inteleg ca incercati sa mergeti mai multi in aceleasi locatii in aceeasi perioada pentru ca este mai placut . dar mai este si un alt motiv ? In plus , am vazut ca va propuneti ca in anumite "zone " sa nu inoptati . Pot fi probleme ? Odata "campata"rulota....ma pot trezi ca la intoarcere nu mai gasesc nimic inauntru ?
Intr-adevar cand suntem mai multi e mai placut :D :D
Daca veti campa intr-un camping va garantez ca nu veti avea nici o problema in strainatate, chiar puteti lasa si usa deschisa... Oricum in general campingurile au (ca si hotelurile) case de valori ce pot fi inchiriate contra cost si in care va puteti lasa obiectele de valoare... dar sincer eu nu m-am simtit amenintat niciodata din nici un pdv...
Despre zonele de evitat. Ele sunt in special in Ro pe traseul spre granita... Din pacate pana acum eu n-am reusit sa plec decat spre seara si in criza de timp asa ca la un moment dat a trebuit sa dorm cateva ore in Ro (in parcari) si va pot spune ca este bine sa gasiti o parcare cat mai departe de drum pt ca rulota e prost izolata fonic si se aud f. tare tirurile, evitati parcarile dubioase, incercati sa dormiti in benzinariile mari sau in parcarea de tiruri pazita (vedeti sa nu va opriti pe langa un tir izoterm ca face galagie mare compresorul de frig...) Nici in parcarile de afara de pe autostrada nu strica un pic de vigilenta, nu se stie ce rromanac trece p-acolo...
Succes,
Daca doriti sa stam de vorba mai in amanunt ma puteti contacta la tel 0744.383.398