Cristian Irimescu scrie: ... Nelu, te rog foarte frumos sa nu mai faci oftopic si agitatie. Daca citesti ce-ti reproduc, musai sa-ti recunosti si reaua intentie...
Sa-mi recunosc eu reaua intentie, sau tu necunoasterea unor termeni ?
Din pacate Cristi, vad ca inca nu deschideti un topic in sectiunea membrilor cotizanti legat de convocarea sedintei AG, cf. Art 27 litera d din Statut, ca sa nu mai fim offtopic cum zici tu sau sa facem agitatie.
Iti amintesc si tie ca AG a validat un CD format din 7 membri. Stiam, din ce s-a scris pe forum ca mai sunt 3 membri. Acum aflam ca mai sunt 4 (am inteles ca ai revenit asupra demisiei), deci in viziunea ta suntem statutari, nu exista nici o problema, decat aceea ca eu sunt animat de rele intentii. :oops:
Legat de exprimarea votului deliberativ, se pare Cristi ca tu confunzi anumite lucruri. Si sa stii ca te inteleg,
nu ai de unde sa stii asa ceva nici cu Dex-ul in fata. Alte carti trebuiesc citite.
Sa stii ca nu trebuie sa fi fost Presedinte ca sa intelegi niste termeni, aveam pretentii Cristi la tine !
Votul deliberativ, de care Presedintele trebuie sa faca uz, conf. statutului cum bine ai citat,
este un vot obligatoriu ! El, nu se poate face "ca ploua" cand se voteaza ceva, acest vot, nu este un vot decisiv !
Tu confunzi "votul deliberativ" cu "votul decisiv" sau cu "dreptul de veto". Dar pentru mai multe amanunte legat de aceste lucruri, te rog Cristi, deschide acel topic si putem detalia discutia.
PS. eu nu zic Cristi
ca e musai sa-ti recunosti nepriceperea. Chiar sunt un om intelegator.