Demisie

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Demisie

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am si eu 3 vorbe de spus.
- daca vrem sa facem o echipa nu trebuie sa ne acuzam reciproc
- @ Liviu Adrian - iti multumim pt efortul depus si pt timpul tau si dorinta de a ajuta , probabil vom ramane impreuna chiar si dupa demisie ca si colegi . Tot respectul de la mine ! inclusiv pt 1 dec , Mudy Land si alte lucruri facute.... si pt rabdare
- daca acest topic este pur si simplu demisia lui L. A. e mai bine sa se inchida pt ca deja apar postari cu subanteles.... acuze , aluzii ,,,,

DACA SUNTETI DE ACORD , MAINE IL INCHIDEM , ca sa nu se ajunga iar la conflicte .

@ TOTI COLEGII : Daca aveti de pus pe masa mai multe probleme / propuneri scrieti-le si sunt bune de citit la A G A ... 1-4 iun - am si eu cateva .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Ninel Gavanescu scrie:Pentru mine , asumarea unor resposabilitati la orice nivel inseamna un anumit comportament si seriozitate .
Exemplu dau : casatoria - tipa este frumoasa , desteapta ... si dupa ce o iei face diabet ce faci nu-ti mai place ? ...
Exemplul nu se potriveste ! Pentru a ajunge la o casatorie, partenerii se cunosc in amanunt si isi dau acordul. Casnicia este bazata pe sentimente, nu facem acolo munca in folosul comunitatii. :D
O echipa de conducere are la baza alte prioritati, ea fiind aleasa de AG. Nici nu indraznesc sa ma gandesc la asocierea unor nume din CD prin prisma unor relatii existente intr-un cuplu.
Oricum inteleg ce ai vrut sa zici Ninel.

PS. Ciprian, ma alatur si eu cuvintelor tale frumoase adresate lui Liviu si sunt de acord cu ce propui.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK , atunci inchidem topic ul si cand ne vedem in numar mare vorbim / propunem / facem pt ca aici nu prea pare a fi constructiv.
Multumesc de intelegere ! ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat