Demisie

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Liviu Adrian
Membru forum
17

Demisie

Mesaj de Liviu Adrian »

Prin prezenta postare, va aduc la cunostinta si va rog sa luati act de demisia mea din functia de secretar si membru in CD al Club RV .
In continuare sper sa putem delimita activitatea desfasurata in pozitia mentionata mai sus si derularea intalnirilor rulotistice si sa ne putem bucura impreuna de orice revedere.
Totodata va rog sa nu asociati demisia mea cu niciun nume sau eveniment, nu reprosez nimanui nimic si va respect pe toti.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: Demisie

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Vremea trece, vremea vine
Ce e rau si ce e bine :mrgreen:
Uni spun ca viata-i scurta
Ca s-au saturat de barfa

Alti stau si mediteaza
Sunt someri dar se ,,contreaza"
Aduc vina la orice
Ca nu sa facut !! De ce ?

Iar din marea adunare
Cu schimbare-nfloritoare
Mai toti am fost coplesiti
V-am ales, voi sa munciti !!!

ps. Liviu nu-ti sta in fire sa renunti asa usor , putintica rabdare pana la intrunire asa consider ca ar fi un gest corect ,si poate exista o continuitate.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Pacat !!!

Cu cca. 24 de ore in urma, un coleg rulotist facea pe un alt forum o mentiune: "... eu unul nu pricep de ce trebuie sa existe structuri ca in cazul multinationalelor de genul sefi , sefuti ... sedinte , comisii , comitete , excluderi , etc ... "

...si i-am raspuns: "... Nu existenta asociatiilor este o problema in sine, ci modul in care se poarta o parte a celor ce le conduc. Cu toate acestea, in conducerea acestor asociatii si nu numai in conducere, mai apar si oameni care incearca sa schimbe ceva in bine, dar acestia sunt redusi repede la tacere, scarbiti, in cele mai multe cazuri ajung sa se retraga, din bun simt, sau din sila de a suporta fripturistii."
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Liviu Adrian scrie:........
Totodata va rog sa nu asociati demisia mea cu niciun nume sau eveniment, nu reprosez nimanui nimic si va respect pe toti.
@ Nelu Predonu
Nu cred ca este cazul "sa pui vorbe" in gura lui Liviu.
Asa cum a spus Liviu mai sus motivele sunt personale, deci nu vad rostul postarii tale !
Afirmatiile tale, care sunt cel putin jignitoare pot deveni o sursa de polemici, deci ATENTIE !!!
Orice problema are o rezolvare practica
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Nelu Predonu scrie: "... eu unul nu pricep de ce trebuie sa existe structuri ca in cazul multinationalelor de genul sefi , sefuti ... sedinte , comisii , comitete , excluderi , etc ... "
Nu stiu cine a zis asta, dar este adanc...! :D
Pe de alta parte o pauza face bine, din experienta proprie, te mai indrepti si spre altceva cand rutina iti macina posibilitatile, eu zic curaj, si fara regrete, sugerez sa urmati exemplul..., unii -" viata e frumoasa cand nu e pustiu"!
..............................................................
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Liviu, noi te iubim oricum! Cat despre demisie...este alegerea ta! :( Abea asteptam sa ne revedem!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Draga Liviu te iubim, ca ca tine nu găsim! Daca tu pleci, pe noi cui ne lași?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Fiind deja deschisa si postata aici demisia lui Liviu, care trebuie sa o respectam fara alte comentarii, voi face cunoscut si celelalte demisii a membrilor CD. de pina azi.
Fac acest lucru, deoarece atit la Paste cit si de 1 Mai, am luat "bobirnace" de la multi colegi, ce mi-au reprosat ca marea majoritate nu a fost informata asupra acestora

Deci

1 - Cristian Irimescu » Mar Ian 24, 2012 8:10 pm
Domnule Presedinte, stimati colegi,
Prin prezenta postare, va aduc la cunostinta si va rog sa luati act de demisia mea din functia de membru in CD al Club RV .
Va multumesc pentru intelegere!
Domnule Rusu, va rugam sa nu dezinformati !!!!
Pentru buna functionare a CD, Cristian Irimescu a revenit asupra demisiei, deci inca este membru CD pentru perioada pana la AG !!!
Inainte de a scrie, ar trebui sa va informati !!!

2 - Rusu Mihail » Dum Ian 29, 2012 12:08 am
Domnule Presedinte, stimati colegi,
Prin prezenta postare, va aduc la cunostinta si va rog sa luati act de demisia mea din functia de membru in CD al Club RV .
Va multumesc pentru intelegere!

3 - Panait Valentin » Lun Mar 05, 2012 8:58 pm
De asemenea nu mai doresc sa fiu moderator, rog administratorul sa ia masuri in acest sens.
Nu asociati demisia mea cu nici un nume sau eveniment, nu reprosez nimic nimanui, va respect si stimez pe toti.
Am obosit, mi-am pierdut entuziasmul.
Va multumesc de intelegere !

4 - Liviu Adrian » Mie Mai 09, 2012 12:00 pm
Prin prezenta postare, va aduc la cunostinta si va rog sa luati act de demisia mea din functia de secretar si membru in CD al Club RV .
In continuare sper sa putem delimita activitatea desfasurata in pozitia mentionata mai sus si derularea intalnirilor rulotistice si sa ne putem bucura impreuna de orice revedere.

Speram sa nu existe si alte comentarii, ci doar sa se ia la cunostinta (este normal) pt. a nu fi "trasi de mineca" de catre membrii Adunarii Generale, cum ca nu au fost informati.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

1. Spre surprinderea mea , nici eu nu am stiut de aceste demisii in grup , ce nu inteleg este de ce va inhamati la ceva care nu puteti duce ,iar daca nu gasiam barbati sa ne reprezinte interesele clubului va asigur ca printre noi sunt destule femei care pot sa o faca .
2. Aud mai mereu despre ,,presiunea ce sa pus pe voi "cred ca sa exagerat , noi sau o parte din noi nu am avut chiar atat de multe pretentii , nu v-am pus target cand v-am investit si nici sa va plangeti ca babele ca ati dat in greu nu este cazul.
3. Adevaratul caracter al omului se vede cand acesta trece prin momente grele.
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

Surprize,surprize....
Ninele cata dreptate ai!!!
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Ninel, intradevar, lucrurile privite din afara te pot duce si la astfel de concluzii, dar eu consider ca acesti 3 sau 4 oameni care au ajuns la a-si da demisia, poate au avut si ei motivele lor pe care nu le stim. Poate le vom afla la sedinta AG. In astfel de situatii poate ar trebui sa ne intrebam cine putea omogeniza acesta echipa, cine putea sa ii faca pe toti sa lase deoparte anumite animozitati si sa aiba in vedere interesul major al membrilor asociati, sa-i faca pe toti sa traga la aceeasi caruta. Acest lucru il putea face Presedintele, omul ales si totodata numit de Statut si ca Presedinte al CD.

Sigur, sa gasesti vinovati poate este cel mai la indemana, insa important este ca la viitoarea sedinta AG, lucrurile sa se intample asa cum doresc membrii asociati, fara aranjamente de culise, fara lupte intre gasti si gascute stabilite mai stiu eu in ce locatii.

Apreciez si sustin propunerea ta cu implicarea doamnelor si in functiile de conducere ale asociatiei. Doamnele au dovedit ca nu sunt bune numai la cratita, am vazut postari pe forum ale unor doamne care ne pun pe ganduri pe noi barbatii, demne de toata stima, atat prin profunzimea ideilor exprimate cat si prin corecta abordare a limbii romane.

Ninel, am vazut nu cu mult timp in urma ca si tu te-ai banat din proprie initiativa. Vreau sa-ti spun ca eu nu am considerat gestul tau ca o dezertare, ci poate mai mult ca un moment de taim-aut pe care ti l-ai luat in vederea unei analize a "omului din afara".

PS. in postarea mea anterioara am amintit lucrurile care de multe ori ii fac pe cei bine intentionati sa ajunga la gestul demisiei.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Pentru mine , asumarea unor resposabilitati la orice nivel inseamna un anumit comportament si seriozitate .
Exemplu dau : casatoria - tipa este frumoasa , desteapta ... si dupa ce o iei face diabet ce faci ? nu-ti mai place ?
Ca de aratat arata tot la fel numa ca de !? mai are si defecte :mrgreen: atunci , hop-demisie!!
Cat despre mine ca membru cotizant am o problema daca nu-mi platesc taxa , ca ma autobanez sau scriu prostii ,,sunt unii alesi "pentru a ma combate , cailalti stau linistiti.
Un om isi poate bate joc de vedeniile altora ca fiind scornituri ale unor minti bolnave, dar, cand e vorba de ale lui proprii, el stie ca sunt adevarate.
Ultima oară modificat 10 Mai 2012, 13:15 de către Ninel Gavanescu, modificat 1 dată în total.
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Încuiat