Litoral la inceput de sezon - Mai 2012

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Litoral la inceput de sezon - Mai 2012

Mesaj de Rusu Mihail »

Citeva imagini cu : " Flafi mecanic " - plaja linga umbreluta - la o sueta cu Denisa - imblinzire de fluturi -si 3 imagini din camera de inchiriat cu, frigider, TV si foarte curata.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

E atit de frumos si liniste, incit nu prea ne vine sa plecam...asa ca mai vedem ce decizie luam. Detalii despre preturi, perioade si altele, miine dimineata la sau dupa cafea. :)

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

.
Camping Palace Venus (2012)

Link pe Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=dyUpiYswhuk

Salutari de la camping Palace Venus unde mai raminem inca o zi , pt ca ne simtim foarte bine.. :)

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Foarte frumoase imaginile din campingul Palace Venus.
Completate aceste imagini si cu splendoarea marii care se afla peste drum, la 300 m de camping, avem imaginea unui loc ideal de petrecut vacanta de vara.
Anul trecut, la sfarsitul lui august, am avut ocazia sa stam in acest camping.
Il recomand pentru toti doritorii de liniste si relaxare.
Apa calda la dusuri este permanent la cele doua grupuri sanitare.
Curatenia este intretinuta de personalul de deservire, preturile foarte accesibile in comparatie cu celelate campinguri de pe litoral.
Daca comunicati la receptie ca sunteti membrii ai CLUBRV-ului aveti si un tarif preferential.
Acest tarif,pentru sezonul 2012, eventual, ni-l va cominica d-l Mihai Rusu.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Si noi am stat 10 zile anul trecut la inceputul lunii august.
Ne-a placut campingul si revenim anul acesta cu placere.
Tariful a fost "belea" de bun. Numai am spus ca suntem ClubRV-isti si am beneficiat de o reducere buna. :mrgreen:
Sa ne vedem cu bine in acest camping.
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Panait Valentin
Membru asociat
15
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Multumesc Mihai pentru efortul diplomatic depus pentru continuarea relatiei noastre ca si club cu partenerul nostru de la malul marii !
Si eu vin de cativa ani in acest camping si voi veni in continuare mult timp de aici inainte.
Cunosc problemele ridicate de Laurentiu vizavi de o intalnire a clubului in campingul administrat de el, sunt convins ca la ora asta(am vorbit la telefon) deja nea Mihai a explicat cum sta treaba cu adusul colegilor in numar mare la o singura intalnire in decursul unei veri, cam greu, dar poate gasim o modalitate in extra sezon, de exemplu pastele sau 1 mai( la anu' pastele pica pe 5 mai, merg comasate pe litoral...o idee...zic si io' :) !)
Am convingerea ca si anul acesta vor fi tot atat de multi colegi ca si anul trecut, poate chiar mai multi, in acest camping !
Sa ne vedem sanatosi !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La inceput sau la final de sezon ( asta ca sa fiu in ton cu topic -ul ) cred ca ar trebui organizata o intalnire dedicata a asociatiei / forumului , deci in extrasezon , cu prezenta mare a colegilor , a noastra a tuturor , si in acest fel va fi bine pt toata lumea ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Pentru ca a inceput deja sezonul, haideti sa stabilim pentru anul 2012, si poate devine o obisnuinta, la inceputul lui septembrie( 01-02/09.2012)-la sfarsit de sezon- o intalnire cat mai numeroasa a membrilor CLUBRV la campingul Palace.
Urmeaza apoi, in octombrie, intalnirea, deja traditionala, din Delta.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Constantin Curelea scrie: Urmeaza apoi, in octombrie, intalnirea, deja traditionala, din Delta.
Stiu ca sunt off ... :mrgreen: ...dar i-mi mentin parerea ...Este prea tarziu pentru Delta !!!!
Clima s-a schimbat drastic ! Nu mai avem anotimpuri ,si este posibil ca in oct. ,atunci cand este programata aceasta intalnire, sa avem surprize neplacute....si inca ceva : toata vegetatia este "topita" la aceea perioada ,pasarile au plecat de mult, etc. !
PS : scuzati-mi interventia off !!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Dinu Zabrauteanu
Membru forum
13
Data nasterii: 13 Iul 1980

Mesaj de Dinu Zabrauteanu »

O informatie in plus as dori sa mentionez despre camping Palace Venus pentru cei Internet addicted. Am sunat astazi sa intreb de Internet WiFi si au zis ca au dar bate pe o arie mica in fata receptiei, dar doreste sa extinda semnalul anul acesta. Pretul ramane neschimbat pentru campare, 50 lei/zi (rulota, masina, doua pers, curent).

Pentru curent, trebuie prelungitor (nu stiu daca au ei inclus).

Cam atat pentru azi.
Dinu Zabrauteanu
Sprite Musketeer (92), Opel Zafira 1.8 (2001)
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Ionut Bratulescu, nu prea exista "off topic" in "optica mea", spuneti-va parererile, asta nu inseamna ca stricam ceva in prezentarea miniexcursiei...Deci, e o parere ce trebuie discutata.
O sa o discutam la o berica cel mai sigur la Laguna Albastra, atit perioada "Deltei", locatia si altele. Azi dimineata, am stat cu Laurentiu la cafea si am discutat probleme administrative
Am vorbit cu el, despre un " nou canal " pt deversarea wc-urilor chimice cu robinet si furtun (spalare bazine) Deasemeni multiplica si imbunateste sistemul de alimentare electric in cutii.
Referitor la pret, deocamdata mi-a zis ca ramine suma de 50 lei de echipaj inclus tot. Discounturile vor continua in functie de nr. de zilele de sedere, in functie de grup si de alte criterii
Nu am aprofundat discutia pt ca nu am vrut sa ma bag intr-un subiect deja discutat de alti colegi. Despre internet, raspund colegului de mai sus ca de pe netul campingului am pus poze..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cu Laurentiu ne-am despratit cu promisiunea ca ne vom revedea in grup si cu alti colegi, cit de curind posibil. Dupa ce am strabatut la pas Mangalia, la ora prinzului am ajuns la " 2 Mai "
Am intrat din centru, pe linga vechiul Dobrogeanu si surpriza mare, plaja era goala, nimeni decit nea Vasile ce facea curatenie. Chiar daca intial vroiam sa mergem spre casa, am ramas.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Fiind locul nostru de suflet, pt ca aici ne-am petrecut cele mai multe vacante in extrasezon, incepind din 1984-85..ne-am asezat in acelesi loc si ne-am scos repede ustensilele de campare
Faptul ca nu exista garduri si ai privelistea direct spre mare, face ca acest loc sa ne ramina preferat, dar repet, in extrasezon..Contrar prognozelor vremea a fost dupa cum se vede in poze.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Astfel am reusit si eu sa-mi racoresc picioarele in mare, care se vede cit de limpede am gasit-o. Faptul ca eram singuri, a dus la scoaterea trepiedului pt a face o poza "in grup pe "litoral" :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pe noi niciodata nu ne-a deranjat santierul naval din apropiere, pt ca-mi plac vapoarele. Este atita liniste si atit de curat incit cred ca vom sta si miine. Acum iesim in sat la o berica rece..

Imagine

Va urma..
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

din cele prezentate de coplegii rulotisti s-ar parea ca virgula campingul palace din venus ar fi cel mai bun camping de pe litoralul romanrsc.mai ca ma bate gandul ca in acest an sa merg in acest camping. de obicei mergiam la camping s. dar inainte sa iau o hotarare vrea sa spuna cineva daca exista apa curenta pentru aprovizionarea rulotelor si la ce distanta se afla amplasata intre ele. cu stima gigi vezeteu
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Gigi, cele doua campiguri sint total diferite..la S e mai putina vegetatie, pomi adica, la Venus e full de plopi si altele.. "S" ul are grupri sanitare noi, aici sint vechi dar curate.
In final ne intereseaza apa si golirea wc urilor. Deci daca vei sta in spatele grupului sanitar vei avea si cele doua facilitati plus un loc nou pt spalat vase ce va avea si acoperis.
Nu stiu alta alimentare cu apa, decit acolo si la intrare. Zona aceea ce zic eu e interesanta pt ca acolo e liniste. Depinde si in ce perioada se merge, ma refer la "aglomeratie".
Cred ca la Laguna Albastra, vom discuta mai multe aspecte legate de acest camping, care chiar daca e mai departe de mare, e interesant vara pe calduri mari, cit si ca gazde.

Imagine

.
Scrie răspuns