Ionut Bratulescu, nu prea exista "off topic" in "optica mea", spuneti-va parererile, asta nu inseamna ca stricam ceva in prezentarea miniexcursiei...Deci, e o parere ce trebuie discutata.
O sa o discutam la o berica cel mai sigur la Laguna Albastra, atit perioada "Deltei", locatia si altele. Azi dimineata, am stat cu Laurentiu la cafea si am discutat probleme administrative
Am vorbit cu el, despre un " nou canal " pt deversarea wc-urilor chimice cu robinet si furtun (spalare bazine) Deasemeni multiplica si imbunateste sistemul de alimentare electric in cutii.
Referitor la pret, deocamdata mi-a zis ca ramine suma de 50 lei de echipaj inclus tot. Discounturile vor continua in functie de nr. de zilele de sedere, in functie de grup si de alte criterii
Nu am aprofundat discutia pt ca nu am vrut sa ma bag intr-un subiect deja discutat de alti colegi. Despre internet, raspund colegului de mai sus ca de pe netul campingului am pus poze..
Cu Laurentiu ne-am despratit cu promisiunea ca ne vom revedea in grup si cu alti colegi, cit de curind posibil. Dupa ce am strabatut la pas Mangalia, la ora prinzului am ajuns la " 2 Mai "
Am intrat din centru, pe linga vechiul Dobrogeanu si surpriza mare, plaja era goala, nimeni decit nea Vasile ce facea curatenie. Chiar daca intial vroiam sa mergem spre casa, am ramas.
Fiind locul nostru de suflet, pt ca aici ne-am petrecut cele mai multe vacante in extrasezon, incepind din 1984-85..ne-am asezat in acelesi loc si ne-am scos repede ustensilele de campare
Faptul ca nu exista garduri si ai privelistea direct spre mare, face ca acest loc sa ne ramina preferat, dar repet, in extrasezon..Contrar prognozelor vremea a fost dupa cum se vede in poze.
Astfel am reusit si eu sa-mi racoresc picioarele in mare, care se vede cit de limpede am gasit-o. Faptul ca eram singuri, a dus la scoaterea trepiedului pt a face o poza "in grup pe "litoral" :)
Pe noi niciodata nu ne-a deranjat santierul naval din apropiere, pt ca-mi plac vapoarele. Este atita liniste si atit de curat incit cred ca vom sta si miine. Acum iesim in sat la o berica rece..
Va urma..