Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Domnilor, dupa frumoasele poze si amplul expozeu prezentat de dl.Dragomir ne pare sincer rau ca nu v-am putut insoti in aceasta minunata calatorie. Dar noi abia pe 13 august am obtinut procura pentru Stefanel si aproape am ratat toata vacanta. Totusi, pe 16 august am plecat spre Grecia si am stat 12 zile in Halkidiki (Nea Moudania). Aseara ne-am intors acasa. Dar prezentarea amanuntita a excursiei voastre in Germania si Olanda a incantat toata familia noastra si, speram, ca anul viitor sa putem face si noi, macar o parte din traseul parcurs de voi. Sincere felicitari pentru pozele si prezentarea facuta, cu siguranta foarte folositoare tuturor rulotistilor care in viitor vor dori sa parcurga acelasi traseu.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Super excursia, dar mai ales prezentarea amanuntelor, ce in final prind bine colegilor ce vor sa faca o excursie asemanatoare, bravo ! Se pare ca ai avut "multa rabdare" pt. ce-i aici.
Ai putea si tu sa pui poze in completare, chiar si Costel, pt ca niciodata unul nu pote prinde toate imaginile si am fi fost curiosi cum aratati voi de pe aparatul lui Costel :) Felicitari !
Cind repetati excursia in Olanda, sa ne spuneti, pt ca nevasta mea trage de mine de doi ani sa revedem anumite locatii din aceasta tara minunata. Asteptam si alte clipuri nepostate.
.
Nea Mihai, maine as pleca daca ar fi dupa mine... dar sotia lucreaza intr-un domeniu mai delicat. Poze am cateva mii, filme mai putine dar am mai gasit cateva. Pentru inceput locatia pe care mi-ai dat-o in Olanda si a meritat toti banii... :D
Bravo Gabi, intr-adevar Madurodamul este un obiectiv ce merita vizitat de oricine, pt ca este pe placul oricarei virste .. :) Mai vrem filmulete daca mai ai, baga asa cind ai timp..