Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am un boiler electric CARVER CASCADE RAPID GE de 9 litrii. Functioneaza pe rezistenta electrica de 220V dar pe gaz nu. L-am tot rascolit, curatat, demontat si remontat dar nimic. Da scanteie, ia flacara imediat dar dupa 5 secunde se inchide gazul. Nu am nici cea mai vaga idee ce ar putea avea. Acum mai nou am incercat o alta idee, sa scot senzorul termic, astfel am reusit sa-l ard (siguranta de pe placa si cred ca 2 tranzistori prajiti). Asta este omul invata din greseli. Acum caut modulul de gaz, poate sa ma ajute cineva? Multumesc anticipat!
Trebuie desfacut capacul de ventilatie din exterior, vei observa arzatorul de gaz sau ce a mai ramas din el, de obicei rugineste, trebuie reconstruit din tabla si modelat dupa forma pe care o are, boilerul nu are nici o problema electronica
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Multumesc de sfat, daca esti atent la ce am scris vei vedea ca am prajit deja modulul si caut pe cineva cu experienta in astfel de reparatie sau un modul second hand. Am dat la cineva sa inlocuiasca tranzistorii prajiti, in caz ca nu are si altceva, Arzatorul parea ok, acum poate ma pricopsesc cu unul nou. Nu stiu daca englezii sunt seriosi sa cumpar de pe eBay unul.