La "Camping Lebada" unde se poate vedea complexul alimentar de la intrare in poza nr 1, totul era inchis. Am aflat ca abia de la 1 iunie se vor deschide, ca si "Hanul Piratilor"
Am campat la prinz la camping S, unde din greseala am platit doua zile din start, nestiind ca inauntru e un adevarat santier in lucru. Am gasit totusi un loc bun si am campat..

Eram bucurosi ca nu-s decit citeva rulote si un camper in camping. Ne-am asezat dupa cum se vede mai sus, pentru liniste si pt a avea ceva intimitate, dar asta a durat o ora.
Ne-am intins un pic in pat dupa ce-am mincat si surpriza: un camper a parcat la 1 metru de noi in fata, pe aceiasi linie. Nu-mi venea sa cred ca in atita curte alt loc nu a gasit.
Nu stiu ce sa zic, dar e prima oara de cind umblam prin campinguri, insa asa ceva nu am vazut, ca intr-o curte goala, sa te trezesti cu "un vecin" in "coasta ta".. Asta-i viata...

Sigur simbata plecam mai departe spre Mamaia, Venus, Mangalia-2 Mai. Unde vom mai ajunge si ce vom mai vizita, va vom relata. Deocamdata ma refac psihic cu un Milcov :)
Va urma.
.