I.T.P. Rulote

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
BELIAL

Mesaj de BELIAL »

Samson scrie:INSCUT este pe Bd. Preciziei pe dreapta dupa Coca Cola si Prefabricate Vest.
Din Iuliu Maniu la Autogara Militari in stanga pe Valea Cascadelor, apoi imediat dreapta pe langa Garajul RATB Militari pe Bd. Preciziei si tot inainte pe stanga.
Multumesc!
enache-vasile
Membru forum
15

Re: I.T.P. Rulote

Mesaj de enache-vasile »

Rog colegii sa-mi spuna si mie ce se intampla daca nu fac ITP-ul la timp. Pot sa ma deplasez dupa aceea la o statie ITP ?
Cu ce riscuri ?
VW Golf 3 + Roller R4
enache_vasile@live.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Riscul este sa ramai fara certificatul de inmatriculare, ceva amenda, ceva puncte de penalizare ...s.a.m.d :(
Vezi ca la ITP trebuie sa prezinti si RCA valabil !!!
P.S. Cat de ghinionist sa fii , sa te opreasca politia !?
Orice problema are o rezolvare practica
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Te faci ca ai uitat certificatul acasa 😉 E mai mica amenda decat daca-l arati. Plus ca daca ai asigurarea valabila si vorbesti frumos poti sa primesti doar un avertisment verbal. Asta nu insemna ca o sa-ti mearga tot timpul. Cel mai bine e sa fii in regula.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
enache-vasile
Membru forum
15

Mesaj de enache-vasile »

Asa este. Cat sa fiu de ghinionist. Trebuie sa parcurg vreo zece km. de unde este parcata rulota pana la prima statie ITP.
Va multumesc pentru lamurire.
VW Golf 3 + Roller R4
enache_vasile@live.com
BorbolyIstvan
Membru forum
18

Mesaj de BorbolyIstvan »

Poliţistul şi fara certificatul de inmatriculare '' vede '' daca rulota are ITP-ul valabil , avănd un aparat cu care scanează numarul de imnatriculare şi apare data ITP-ului, la fel procedează şi cu taxa de drum(experienţă recentă).
Borboly István
Cielo Executiv+Beyerland S 2031
Cristi Lupu
Membru forum
15
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 13 Sep 1974

Mesaj de Cristi Lupu »

Buna ziua,am si eu o intrebare am facut ITP-ul la rulota saptamana trecuta la Brasov iar pe certificatul d inmatriculare mi sa trecut valabilitate pana in 201iar din cate am citit pe forum am inteles ca ITP-ul pt rulote va avea o valabilitate de 3 ani?
Octavia 2 1.9 TDI+......???
0724288985
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Cred ca intrebarea se referea la faptul ca fara sa foloseasca rulota expira totus ITP-ul
Daca atunci cand il face intentionand sa o foloseasca ar putea avea probleme la obtinerea ITP la un timp scurs dupa expirare.
Si atunci in drum spre service poate intalni un organ si cred ca la asa ghinion se referea Sandu Toma.
Interesant de stiut daca RCA-ul masinii tractoare nu este suficient pe drumurile publice ca doar soferul care ar provoca daune altuia e la volanul auto nu al remorcii. Oricum in caz de accident prezinta RCA ul masinii ...
Oare inteleg eu gresit?
Exista in legislatie specificat expres ca se foloseste RCA-ul remorcii in anumite cazuri, si deci nu poate fi inlocuit cu cel al masinii tractoare?
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Sa nu va suparati, insa discutii despre ITP si RCA sunt atatea ca acopera toate variantele si speculatiile, va sugerez sa lecturati si va veti lamuri, altfel cu asemenea postari se vor crea din nou pagini multe cu "apa-n piua", si care mai de care isi vor exprima cunostintele si veleitatile de atoatestiutor. 😉
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Cristi Lupu scrie:Buna ziua,am si eu o intrebare am facut ITP-ul la rulota saptamana trecuta la Brasov iar pe certificatul de inmatriculare mi s-a trecut valabilitate pana in 201iar din cate am citit pe forum am inteles ca ITP-ul pt rulote va avea o valabilitate de 3 ani?
Eu nu am inteles din postarea dumneavoastra partea subliniata si bolduita. Va rog previzualizati textul inainte de a-l posta.
Da, ITP-ul la rulote, mai nou (dupa 30 Martie 2012) se face din 3 in 3 ani. Au fost colegi care au facut revizia dupa data mentionata si nu au avut probleme, au postat in topicul mai nou referitor la ITP.
Daca nu vi s-au acordat 3 ani in talon, este vina celor ce v-au facut aceasta verificare, inseamna ca nu au cunostinta de legile ce stau la baza activitatii lor, este regretabil !
George Stanescu
Membru asociat
15
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963

Mesaj de George Stanescu »

In momentul introducerii datelor de identificare ale vehiculului in calculatorul statiei de verificare auto,acesta afiseaza automat perioada de valabilitate a inspectiei tehnice.Cred ca la Brasov a fost o scapare(neatentie) a celui ce a completat tichetul.
Hobby 450
Octavia Break
Grigore Lazarescu
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 25 Noi 1964

Mesaj de Grigore Lazarescu »

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma indrumati in Bucuresti la un service unde pot face ITP la o remorca fara sistem de frinare propriu.
Va multumesc.
Grigore Lazarescu
0722786069
Scrie răspuns