Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de incalzire
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Arata exact ca un variator de tensiune de becuri din cel care se foloseste in casa doar ca are un montaj electronic mai destept cu o bobina de sarcina, l- am montat pe un ventilator exact ca al tau, al meu are 40W, si l- am redus de puteai sa numeri palele turbinei, l- am lasat vreo juma' de ora sa vad daca rezista si nici macar nu s-a incins, chiar e special pentru ventilatoare, am uitat sa specific.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
La noi in Ploiesti este un market Artsa... , nu fac reclama, am vorbit cu Marius Beldiman si a gasit la Dede... , iar nu fac reclama, dar mult mai scump, la Ploiesti este la 89,5 roni, iar dincolo la 130 parca... pentru detalii scrie vent pe el si e dedicat pentru variatia turatiei la ventilatoare de maxim 300w... Cine vrea poate sa ma sune... Stima...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Pentru cei care cauta alternative la instalatia de ventilatie, am vazut la Dedeman tub de aluminiu cu diametrul de 63 mm la pretul de 17 lei. Alungirea maxima este de 3m.