Campare in Valcea

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mihai Gheorghe

Campare in Valcea

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Am primit un raspuns de la Alutus - Capela cei care administreaza strandurile cu apa sarata de la Ocnele Mari si Ocnita, precum si strandul de pe malul Oltului din Rm. Valcea.
Doritorii vor trebui sa fie posesori ai legitimatiilor cluburilor mentionate.

=====================================================================================================================================

Stimate Domn,

In primul rand va multumim pentru interesul acordat si speram intr-o buna colaborare pe viitor.

Suntem de acord cu oferirea unui discount de 10% la tarifele afisate, pentru membrii Clubului Rv Romania in favoare promovarii locatiilor noastre pe forumurile Dvs.

Discount-urile se vor oferii persoanelor ce se prezinta cu legitimati Club Rv Romania si Campervan Club Romania

Pentru orice informatii,propuneri sau nelamuririi va stau cu placere la dispozitie.

O zi buna,

Ionela Epure

Re: campare posibilitati rulotisti
...
From: Marketing <office@alutus-capela.ro>
...
View Contact
To: Mihai Gheorghe <mmg@yahoo.com>

http://www.youtube.com/watch?v=fbyuP9K4 ... r_embedded

Situate pe malul estic al lacului “Ostroveni” in imediata vecinatate a strandului cu acelasi nume care dispune de 2 bazine cu apa dulce si 1 bazin cu apa sarata. Va sunt puse la dispozitie 23 de casute cu 2 paturi; 35 casute cu 3 paturi, o vila cu 12 paturi, o vila cu 16 paturi. Pe langa acestea va veti putea bucura si de un Restaurant cu o capacitate de 100 locuri, o Terasa cu o capacitate de 200 locuri, un Bar de zi si o Parcare pentru masini.
Activitati recreative:
Innot
Pescuit
Plimbari cu barca
Discoteca in aer liber (in fiecare seara )
La cerere va putem pune la dispozitie autocare in vederea organizari de excursii(va vom alatura acestei oferte si o scurta prezentare a potentialului turistic a judetului Valcea)
50 lei casuta
20 lei campare
23 de lei rulota
3 lei parcare

POPAS TURISTIC COMANCA
Rezervari la tel: 0040 250 77 50 69;;

http://www.youtube.com/watch?v=m_XJQtZW ... r_embedded

Situat la 20 km. de orasul Ramnicu Valcea in statiunea balneo-climaterica Baile Olanesti, la poalele muntilor Capatanii, in apropierea raului Olanesti si a renumitelor izvoare naturale cu efect curative, Popasul Turistic Comanca va pune la dispozitie pe langa Cabana Caprioara si o zona de camping. Cabana Caprioara va asteapta sa va petreceti vacanta in una din cele 10 camere duble sau in apartament. Zona de Camping este dotata cu 20 de casute cu 2 paturi si parcare proprie.
Restaurantul cu o capacitate de 120 de locuri va sta la dispozitie cu o bucatarie traditional romaneasca. Pe langa acestea va veti putea delecta pe cele 2 terase din incinta popasului.
Activitati recreative:
Pescuit
Vanatoare
Drumetii si excursii pe munte la cerere va putem pune la dispozitie autocar pentru organizarea de excursii tratament (datorita pozitiei sale in imediata apropiere a statiunii balneo-climaterice Olanesti puteti profita de efectul benefic al renumitelor izvoare minerale)
50 lei casuta
5 lei parcare
20 lei rulota

STRAND OCNITA
Rezervari la 0730068945

http://www.youtube.com/watch?v=_sx8Swcw ... r_embedded

Popasul Turistic Ocnita este situat in partea de est a statiunii Ocnele Mari, la 14 km distanta de Ramnicu Valcea.
Baza materiala care va este pusa la dispozitie:
Un bazin cu namol sapropelic.
Doua bazine cu apa sarata naturala de concentratie mare alimentate in permanenta din salina Ocnita, recomandata in tratamentul afectiunilor ginecologice,al aparatului locomotor si sistemului nervos periferic

Structura de cazare

31 casute cu 2 paturi
2 Bungalow-ri cu 3 paturi
5 Bungalow-ri cu 4 paturi
1 Apartament cu 3 paturi, grup sanitar propriu
2 Apartamente cu 2 paturi, grup sanitar comun
Spatiu pentru campare.
40 de lei casuta
25 lei locul in bungalow sau apartament
3 lei parcare
30 de lei rulotaUltima oară modificat de Mihai Gheorghe pe Mie Aug 11, 2010 5:21 pm, modificat 1 dată în total.
Bayerland vitesse de luxe 3

Tel : 0250.73.66.01

Fax : 0250.73.23.90
George Chirila

Re: Campare in Valcea

Mesaj de George Chirila »

Buna seara ! Domnule Mihai Gheorghe ,va rog daca se poate,ceva adrese,fotografii,etc,care sa ne edifice mai bine. Am incercat sa intru pe adresele pe care le-ati pus,dar nu se deschid .Multumesc,cu respect !!!
Gheorghe Raluca
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 03 Mai 1979

Mesaj de Gheorghe Raluca »

dati cautare pe Google si veti vedea acolo niste filmulete de prezentare...am vazut eu ieri!!!
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.

TEL: 0722.672.011

EMAIL: ralucapui@yahoo.com

Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Mihai Gheorghe

Chiar si aici sunt informatii despre doua dintre locatii, respectiv Comanca, un de am fost si de unde am facut trasee deosebite.
http://picasaweb.google.com/mihai01mmg/ ... 1dyD8eXHEQ#
viewtopic.php?f=53&t=3161
http://www.dailymotion.com/video/xdm5iz ... hom_travel
http://www.dailymotion.com/video/xbsa0h ... -la_travel
Si am fost vara trecuta la Ocnita
http://www.dailymotion.com/video/xengyj ... 010_travel
Sigur ca mai sunt multe de facut in locatii, si din ce stiu au in proiect sa faca ceva imbunatatiri. Nici locuri nu sunt multe, astfel incat voi posta si telefoane pentru a va rezerva loc.
Copiilor nostri le-a placut si vom mai merge, iar vara aceasta vom campa si la Ostroveni unde am vazut, ( din mersul masinii ) ca este o peninsula pe Olt cu multa umbra, daaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr, :D sper sa nu fie si aglomerat. 😉
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Buna seara !!! Vad ca am inceput sa ne "virusam " pe zi ce trece de la domnul Popescu Niculae de darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!! :lol: :lol:
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

POPAS TURISTIC INSULA PESCARILOR , este un Camping mai de pe timpul COOP , dar bine amplasat pentru pescari, pe peninsula aflata in partea stinga la iesirea din Vilcea spre Pitesti.
L-am folosit ca loc de popas in tranzit spre sudul Fagarasilor. Ultima data, era chiar mai frumusel, in sensul ca salciile crescusera si te puteai adaposti la umbra acestora, (ultimele 3 foto)
Preturile au fost rezonabile. Receptionerul, acelasi de multi ani, amabil. Am putut pune la rece la receptie ce-am dorit. Casutele fara pretentii. Un loc ideal pt grupuri de rulotisti pescari...
Fişierul ataşat D-13.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat D-14.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat D-15.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat D-17.JPG nu mai este disponibil
D-15.JPG
D-15.JPG (70.38 KiB) Vizualizat de 4130 ori
D-18.JPG
D-18.JPG (65.92 KiB) Vizualizat de 4130 ori
Imagine

Imagine

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Mihai Gheorghe

In completarea lui Relu Deliu dintr-un alt topic, care se refera la posibitatile de campare si turistice din zona Olteniei de Nord, respectiv Olanesti/ Ocnita, va sugerez sa "bateti cu piciorul" schiturile. Noi am reusit o mica parte si mai vrem. In Olanesti te poti balaci in piscina, in rau, poti sa faci bai si garantez vara in iulie/august racoare, dar mai ales lipsa tantarilor, probabil din cauza apelor sulfuroase.
- campare la camping Comanca/ Olanesti si...
http://www.dailymotion.com/video/xdm5iz ... rch_algo=1
http://www.dailymotion.com/video/xbsa0h ... rch_algo=1
Ocnita langa Ocnele Mari
http://www.dailymotion.com/video/xengyj ... rch_algo=1
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Mihai Gheorghe scrie:In completarea lui Relu Deliu dintr-un alt topic, care se refera la posibitatile de campare si turistice din zona Olteniei de Nord, respectiv Olanesti/ Ocnita, va sugerez sa "bateti cu piciorul" schiturile...
Multumesc Mihai pentru recomandare.
Sigur, vremea de 1Mai nu este propice balacelii in piscina, insa, vizitarea schiturilor in aceasta perioada este o propunere numai buna de luat in seama.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Ambele piscine sunt acoperite si sunt situate in parcul central, la 50 m de parcarea etajata.
Parcarea centrala
Imagine
Prima piscina acoperita si baza de tratament
Imagine
In dreapta a doua piscina acoperita
Imagine
Camping Comnanca, vedere din restaurant catre intrare
Imagine
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Mihai Gheorghe

Pentru ca turistii de autocar si grataragii nu ajung pana in rezervatie, Relu care a fost stie, ca atunci cand ajungi la Patrunsa te crezi in rai. Daca ai parte de o zi senina ai o panorama extraordinara, nu mai spun ca nu exista muc de tigara, hartii si peturi. Am gasit plante care nu cresc decat la acea altitudine, fragi, mure si din fericire n-am intalnit ursi. Tot ce este construit ,biserica veche, cea noua, corpul de cladire central sau chiliile imprastiate pe culmi si vai au fost construite cu materiale carate cu magarusii. Este incredibil cat au putut sa care, iar acum sunt fericiti ca au pe samare doar mancare.
O harta cu trasee in rezervatie, o pun pe un forum public si am convingerea ca nu se vor incumeta grataragii sa urce si sa strice minunile..., este greu! :D
http://www.buila.ro/uploads_ro/38659/Lo ... _Acces.jpg
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Cineva care a fost la Olanesti anul acesta ceva informatii de ultima ora (preturi,conditii etc)
Fendt 420 Saphir+ Passat
Claudiu Tigae
Membru forum
12
Oras: Craiova
Data nasterii: 10 Iul 1978

Mesaj de Claudiu Tigae »

Am fost in trecere cu treburi in zona.

Se pare ca se poate campa aici GPS: 45.20723,24.234573.

Drumul catre Comanca, imediat dupa iesirea din Olanesti pe dreapta (inainte de izvorul Nr. 3).

Este o curte, proprietarul are un magazin in piata - a lasat vb cine doreste sa intre, campeaza si trece el seara.
Am inteles ca este si un dus si wc, nu am vazut, o sa merg in week-end cred.
Erau 2 rulote, spuneau ceva dde 15 ron pe noapte, si erau conectate si la curent.
Opel Meriva - Kip K-430T
Scrie răspuns