" ...putintica rabdare neicusorule...", de vineri incepem sa ne adunam, imbratisam, pupam etc. ( cu siguranta si de mine-ti este dor) :D
Activitatile traditionale in locatie va sunt cunoscute din clipurile mele, iar ca noutate, am vorbit cu proprietarul baltii " Comoara Pescarilor" care se afla la aproximativ 4 km de locul de campare si astepta pe cei impatimiti de pescuit in conditiile si preturile afisate pe site, conditia fiind sa-i transmit ziua si numarul de participanti astfel incat sa ne rezerve locuri. Este o balta solicitata ,se pare ca orice om cu un bat cu nylon si ac prinde peste, nu mai spun de "profesionisti", nimeni nu pleaca fara peste, cantitatea care intra in pretul de 100 ron intra 5kg de crap si nelimitat de caras, celelalte specii cum ar fi stiuca trebuie eliberata. Sunt conditii bune cu foisoare, toalete, curatenie, pot fi servite bauturi, mancaruri , posibilitatea unui gratar, etc. la locul faptei. Am fost invitat intr-o prospectie si daca voi avea timp, voi merge cu placere, urmand sa va tin la curent.
Am primit promisiunea ca in situatia unei colaborari permanente, preturile pot fi negociate, dar si posibilitatea amenajarii unor spatii de campare. Astept sa ma sunati cei care sunt amatori, iar eu care desi nu sunt pescar, sunt tentat sa pescuiesc, nu mai spun de pregatit, sau mai ales mancat peste...! Eu zic ca este o locatie tentanta!
http://www.comoarapescarilor.ro/