Paste la M-rea Secu, 12-17 aprilie 2012

Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Paste la M-rea Secu, 12-17 aprilie 2012

Mesaj de Popa Violeta »

HRISTOS A INVIAT In acest an, cu toate ca am avut ceva probleme cu vremea si cu semnalul la telefoane, am petrecut alaturi de colegii din Clubrv si de prietenii nostri bacaoani (Dl.Apreotesei, dl.Dan, Dl.Costica) frumoase zile de sarbatoare la Mrea Secu. Joi si vineri vremea a fost splendida, fapt ce a facilitat organizarea taberei deoarece terenul era putin denivelat. Vineri au sosit si cele opt echipaje din Bacau, Gabi Popa din Bucuresti si inca un echipaj din Iasi care au adus cu ele, odata cu bucuria revederii, si glasurile cristaline ale copiilor. Deci deodata s-a animat intreaga atmosfera iar dupa ceremonia de primire, oficiata de sotul meu cu un ciocanel de afinata, limbile s-au dezlegat si urarile si voia buna s-au tinut lant toate zilele Pastelui. Sambata vremea s-a zburlit putin insa cand am plecat la Inviere a fost senin. Duminica Pastelui am petrecut-o cu mari emotii. Acum venea uin nor de ploaie si ne ajunga, acum se potolea si era frumos. A fost o miscare continua. In orice caz, noi nu am tinut nici un pic cont de vreme si ne-am distrat pe cinste. Luni, a doua zi de Paste, vremea ne-a rasplatit pentru toate starile pe care ni le-a creat si ne-a bucurat cu o temperatura aproape ca vara. Asa ca, cu una cu alta, am petrecut sarbatorile pascale cu multi prieteni si cu multa bucurie. Astazi, 17.04, ora 16, am sosit si noi acasa, caci dupa regula ospitalitatii am parasit aproape ultimii locatia Secu. A mai ramas o saptamana la Secu fam.Gabi Popa din Bucuresti.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Paste la M-rea Secu, 12-17 aprilie 2012

Mesaj de Rusu Mihail »

HRISTOS A INVIAT ! inca odata, pt ca urarea am mai facut-o, dar nu strica a fi repetata fiind a doua zi de Paste. Foarte frumoase pozele, frumoasa zona, felicitari pt zilele petrecute !
Cu siguranta vom ajunge si noi in zona dumneavoastra, se pare ca e un loc deosebit. La poze aveti nota 10 cu exceptia ordinei ca zile, dar " le-am dibuit " dupa data si ora de pe ele :)
Am studiat meniul, am studiat frumusetea ornarilor, am vazut si paharelele, deci se vede ca a iesit frumos. Si la noi a iesit la fel, pot spune chiar f bine, datorita si gazdelor dobrogene
S-a inchinat cite un paharel, chiar si doua pt. colegii din alte colturi ale tarii. In concluzie, felicitari si nu faceti rabat de la imagini. Sa ne revedem sanatosi si sa auzim numai de bine !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bravo voua, se vede ca a fost distractie si voie buna. ( Poza provocatoare ma fac, ca nu o vad :mrgreen: )
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Mai vrem fotografii.
Asa cum am mai spus, ma bucur nespus de mult ca am luat decizia de a-mi cumpara rulota. Aceasta intalnire mi-a incarcat bateriile pentru o perioada de timp. Pentru mine a fost ceva inedit sa petrec cateva zile in care sa nu stiu cat e ceasul si sa nu ma streseze nimeni cu telefonul. Cum spunea Costica, daca iti este foame, mergi si mananca daca iti este sete, ia de aici. Grija copiilor nu am avut-o decat cand treceau in mare viteza pe langa noi, daca sunt transpirati sa ii schimbam si apoi le dadeam drumul din nou. Erau ca masinutele cu baterii.

Cam pe cand urmatoarea intrevedere?

In Bacau deja am mai "corupt" pe cineva sa isi ia rulota si saptamana viitoare mergem sa cautam (e limitat de masa ansamblului trecuta in certificat la un logan 1.5 dci). Deci ne inmultim.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Multumesc pentru aprecieri. Eu nu am invatat inca sa postez poze pe forum. Asa ca aseara cand am ajuns mi-am rugat nepotica (ca de obicei) sa incarce pozele. Iar pe ea, dupa cum a-ti sesizat, le-a incarcat de la cap la coada (invata la biologie pt.bacalaureat si mi-a facut o favoare). Dar nu cred ca acesta este un impediment in aprecierea, pe ansamblu, a petrecerii atat de placute a sarbatorilor pascale. Sper ca la Adunarea Nationala de la Laguna Albastra sa participe macar o parte din prietenii rulotisti din Bacau care, credeti-ma, sunt niste oameni deosebiti. Poate m-am grabit cu postarea pozelor dar eram sigura ca multi colegi doreau sa cunoasca zona si sa afle cum am petrecut sarbatorile de Paste.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

D-na Violeta,dupa cum am spus imi doream nespus revederea cu dvs.si cu ceilalti,dar mi-am motivat lipsa justificat .Am fost totusi bucuros de modul cum s-au petrecut acele zile,unde antrenul si buna vointa au fost la inaltime.Vremea rea a fost prezenta si in Timisoara ...si continua .Va multumesc pentru frumoasele imagini.Multe salutari celor ce au fost la intilnire ,dvs.,sotului,Gigi ,sotiei ,precum si celorlalti participanti . :(
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Hristos a inviat !!!

In zona manastirilor am ajuns de foarte multe ori dealungul anilor dar in sufletul muntilor aproape de zonele care iti ofera atata liniste niciodata ...si deaceea am decis ca o sa revenim in zona .

Am plecat de acasa joi dimineata, in jurul orei 9.30 am fost in Buzau unde ne-am intanlit cu Liviu si Raluca cu cei 2 copii ...am mers impreuna... el cunoscand locatia de destinatie deoarece a descoperit-o in urma cu ceva ani si deatunci vine in mod frecvent in aceasta zona .

Am ajuns in jurul orei 14.00 unde am fost asteptat de colegul nostru Nicu Preda care ne-a facut ,,lipeala,, la sursa de apa din incinta Manastiri Secu dar ne-a si sugerat cateva locuri de campare mai retrase ...undeva dupa Manastirea Secu pe firul apei la poalele paduri ...superb, frumos, linistit .

Odata ce am ales locul am inceput camparea ...Nu a durat mult si a aparut Pantera ( Violeta Popa) si Puiu impreuna cu noul nostru coleg Ciubotaru Emil zis si ,,Emil am de toate,, deoarece este un butic ambulant ...la el gasesti orice. )))))

Pe Violeta si pe Puiu ii stiu de 2 ani dar abia acum i-am cunoscut mai bine ...oameni deosebiti care ne-au facut sa ne simtim bine si sa gustam din mancarurile traditionale moldovenesti ...cu siguranta pasca dupa reteta Violetei se va face si la noi in casa de acum in colo ...

Recunosc ca am stat cu gandul la afinata si inainte de a veni dar si dupa ce am plecat ...

Emil si sotia lui au pregatit un ,,seaun,, cu ciorba radauteana si am mancat ,,tati, tati ,, ...

Ne bucuram ca am cunoscut si grupul de la Bacau pe care suntem invidiosi de cat de uniti sunt ...oameni cu simtul umorului cu zambetul pe buze in permanenta alaturi de care am petrecut cateva zile memorabile .

Au mai fost prezenti si Adi cu ,,bruneta,, cu juniorul Ianis si Viorel cu ,,blonda,, cu junioarea Diana ...din Ploiesti ...echipaje nedespartite din cauza ca sotiile sunt surori )))) ...

De tabara noastra sa alaturat si Gio de la Iasi ...rulotist vechi care vine in zona de 10 ani ...la inceput cu cortul iar de 6 ani cu rulota ...era bucuros de existenta clubului si a promis ca va face tot posibilul sa vina si la intrunirea de rusalii la 1 iunie.

Sa pun si cateva poze iar pe parcurs mai povestim ...
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Traditionala afinata ...Puiu a servit pe toata lumea .

Imagine

Familia Popa la montarea cortului ...

Imagine

Liviu e gata deja ...noi am sosit mai devreme ...

Imagine

Imagine

Pt ambianta am ,,montat,, flori peste tot ... :mrgreen: .

Imagine

Imagine

Da flori sunt ...nu ceea ce pare )))...

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Serpescu Gheorghe scrie:Bravo voua, se vede ca a fost distractie si voie buna. ( Poza provocatoare ma fac, ca nu o vad :mrgreen: )
Gigi poza semnifica altceva ... am simtit lipsa sponsotului ...dar eu sunt linistit ca stiu ca sufleteste esti alaturi de noi !!!!

Am baut fortat borsec ...Perla Harghitei eeeee mult mai bunaaaaa !!!! dupa cum vezi ..ma si incalzit !!!!
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Familia care a ramas in continuare la M-rea Secu este Bogdan Popa nu Gabi Popa. Cred ca pentru aceasta greseala impardonabila (Gabi in loc de Bogdan) se va lasa cu un miel la Pastele viitor. De, daca l-am nasit cu alt nume! Inca o data scuze si sa ne vedem sanatosi anul viitor. Asteptam ca si ceilalti colegi sa posteze poze si impresii de la intalnirea de Paste de la M-rea Secu.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Bravo pentru toti participantii de la aceasta intalnire!
Multumim pentru imaginile si comentariile transmise.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Am uitat sa va spun... fiecare a primit de la Violeta Popa un cosulet cu 2 puisori ...Geanina imi sugereaza sa gasesc gaina :mrgreen:
Frumos gest ...inca odata multumim pt tot !!!!!

Imagine
Imagine

Imagine
La usa a atarnat felinarul rosu ))))

Imagine

Imagine

Imagine

In aer a plutit in permanenta dragostea ...iar aerul era peste tot ))))...

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Scrie răspuns