Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cred....ca.... Pastele Rulotistilor! sau Ziua Rulotistului! Ar fi cazul sa inventam aceasta sarbatoare. Nu? :P Doar asa cred ca ne vom putea strange toti rulotistii indiferent din ce asociatie sau loc al tarii ar fi .
Cum adica al cui paste Gigi? Al ortodoxilor, numai ca s-au amestecat un pic topicurile, asadar aici vorbim de pastele care vine acum, dupa cum spune si data din titlu. Mai, mai, mai... Te astept cu ciorbita radauteana :D
Viorel, daca observi pe masa e nelipsitul Muscat Otonel de Murfatlar. Acolo studiam un vin frantuzesc.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Gigi ,pastele ortodox se sarbatoreste de pe 13 pana pe 17 04(aprilie ) ,nu 13-15 06(iunie) cum este in titlul schimbat de Peti. Deci propunerea mea cu Ziua Rulotitului ramane in picioare. :P
Am vazut cubul de vin Murfatlar dar am crezut ca v-a facut Attila vreo surpriza cu un vin de Tocai.
Lasa Peti, nu fi suparat ca nu mai moderam, asta sa fie necazul.. Deci, tuturor celor ce faceti Pastele la Mustang, va dorim de pe malul Dunarii, Toate cele bune, veselie si PASTE FERICIT !