Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Fixarea nu trebuie neaparat facuta cu un cleste special care dealtfel este destul de scump,(varianta de cleste "economic" am cumparat-o eu si a mers exact la 4 dibluri dupa care s-a deformat).
Se pot fixa cu ajutorul unei sububelnite zdravene , iar cand simti ca nu mai merge infiletat...inseamna ca ai terminat .
In functie de materialul in care vrei sa faci fixarea si grosimea lui, poti folosi (in cazul lemnului, OSB sau rigips) "melcul de rigips" cu surub autofiletant
Sistemul pe care il caut eu se numeste in engleza 'Like Jack Nuts" si sunt in lungime de maxim 21mm si au filet de M 4,5,6 . Am gasit pe Ebay dar nu vor sa trimita in Romania. Mai negociez cu ei poate pot sa ii fac sa trimita daca iau mai multe pungi . Ancorele molly sunt prea lungi ,cea mai mica este de 45 mm,iar cu cele pentru cele de rigips nu sunt bune la metal. Am crezut ca le gasesc mai repede in Romania si nu ma mai rog de englez. Mai caut,mai perseverez,poate gasesc.
Cristi,grosimea de prindere pentru mollye trebuie sa fie de minim 7,5mm iar la cele pe care le caut eu este de minim 0,5 mm si maxim 5mm la cele de 15mm lungime si de min. 0,5mm la max. 8 mm la cele de 20mm lungime.
Se gasesc la Hornbach, in raionul cu "pop nituri"
Sunt de diferite marimi. Am vazut M4;M6 si M8
Noi le folosim in tinichigerie in special. Am un dispozitiv special pentru niturire, dar acolo unde dispozitivul nu incape, folosesc suruburi cu grupa mai tare de 8.8 ca sa le trag ca lumea, si asta in special la cele de M4.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Pt Viorel : In caz ca nu o rezolvi aici de nici un fel, le comandam direct de la Seimeni, eu sau Nick pe ebay si le pune el pe posta la Cernavoda. Dupa Paste el se va intoarce, nu-i problema..:)
Daca e urgenta, vreau linkul de pe ebay, poate le gasim si la alt furnizor care trimite in RO, mai ales ca am cont vechi cu calificative bune. Deci nu-ti fa probleme, ca se rezova necesitatea.