6 Martie 2012 - a fost
ultima zi a excursiei, cind conform asteptarilor fiind vineri, am parcurs traseul Nadlac - Deva - Sibiu - Bv- Ploiesti in "numai" 11 ore din cauza traficului " foarte lejer "
La Arad am fost asteptati de fam. Stanescu, cu care ne-am intilnit si am stat la povesti. Se pare ca vor veni si dinsii la intilnirea de la Laguna pe 1 Iunie. Pe traseu am facut ultimele fotografii.
La Deva am facut ultima alimentare si-am ramas blocat la vazut pretului. Deci Dieselul acum are acelasi pret ca-n Germania si mult mai scump ca-n Spania-Portugalia..Asta-i viata, m-am conformat.
Drumul Deva-sebes-sibiu e varza, deja ma gindesc ce traseu aleg pt camperistii francezi si nemti ce vor a ne vizita. Am simtit chiar cu adevarat ca am ajuns acasa, caci tremura bine mobila in Hymer
La iesirea din Deva, am stat mai mult de o jumatate de ora pina s-a iesit pe o banda in DN, iar la bifurcatia de Alba-Iulia, prin Sebes, ne-am miscat cei 5 km intr-o ora, am rezistat fumind 4 tigari.
Dupa Sibiu am oprit sus in coama si m-am delectat cu 6 mititei carora le duceam dorul, ceilalti cu ciorbe specifice..De acolo pina la Brasov, drumul e excelent, atit ca vintul a suflat in rafale puternice.
Nu m-a interesat, deja ne apropiam asa ca exact la lasatul intunericului am intrat in Brasov. De aici am prins trafic bun, dar ne-a plouat pina la Cimpina. Pe Cimpina Ploiesti am probat viteza maxima.
La ora 22, am parcat camperul la locul lui sub terasa special amenajata. Acasa ne-au asteptat surprizele "lipsei de acasa" dar s-au remediat in primele ore dupa sosire cit si azi in timp ce scriu.
S-a produs si poza despre " reintregirea familiei " dupa care am probat romul cumparat de la nemti. Nu am reusit sa beau decit o bere, pt ca am picat lat. Ultima zi, fusese cea mai obositoare.
Am dormit bustean, fie ce-o fi ca acsa nu-i nicaieri. Curtea e inverzita o frumusete. Am primit SMS uri din Portugalia, deja Eugen ne intreaba cind ne intoarcem..Acolo au inceput ploile, e bine
Sper ca pina diseara sa intram in normal. Deja Maria a inceput a schimba lucrurile, cu cele necesare Pastelui la Seimeni. Copiii au sarcini precise, cumparaturi, ordine, pt ca a venit tata acasa.
Eu mi-am incheiat azi acum, relatarea acestei excursii si voi posta ultima fotografie din acest topic cu " babuta " care ne-a plimabat cele 99 zile, in ciuda celor 16 ani pe care ii are, dar e buna

.
VA MULTUMIM TUTUROR PT MESAJELE SCRISE IN FORUM si nu numai. MULTUMIM TUTUROR CA NE-ATI URMARIT EXCURSIA SI VA DORIM
MULTA SANATATE SI SARBATORI fericte.
PASTE FERICIT !
.