Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ha, ha, ha..., am revazut filmul oficial cum ii spui tu, si intr-adevar exista momentele. Le-am cautat in arhiva si cred ca sunt astea. Oricum am descoperit muuuuulte secvente haioase. :D http://www.dailymotion.com/video/xpvklr ... 011_travel
Cu placere, si noi ne-am amuzat..., ai mei! Astazi am mai avut parte de o portie. Vorbind la telefon cu primaru' mi-a transmis ca satenii intreaba daca mai vin aia lu' Bivolaru ca in fiecare an cu rulote, antene tv, bucatarii de campanie...! :D
Ce propunere interesanta si ce filmari frumoase!!!!
Din motiv de program in ture, adica pe 1 mai noi lucram, am vrea sa venim pe 29 aprilie. Mai vine cineva din Bucuresti atunci, ca sa nimerim si noi locul????
Iesirea e programata in perioada 27 aprilie- 1 mai.Adica de vineri (poate chiar de joi) pana marti.
Majoritatea va veni in we caci nu stim daca luni 30 va fi liber.
Buna ziua,
Anul asta vom fi si noi prezenti ! Macar pentru 28/29, ca pe 30 suntem la munca/scoala.
Avand in vedere ca este o iesire organizata, va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa aflam ceva informatii speciale referitoare la aceste iesiri ?
Multumesc.
Buna ziua!
Suntem familia Popescu - Daniela si Lucian, membrii ai Clubrv.ro numai din noiembrie 2011 - abia atunci v-am gasit, culmea, cautand informatii privind carduri de camping pe net, am ajuns la asociatia dn Belgia si prin site-ul lor am ajuns si aici! Dar... mai bine mai tarziu decat niciodata!
Revenind la intalnirea de la Iepuresti: noi avem rulota parcata langa Fagaras (unde avem o casuta cu curte),dar am vrea sa venim, macar pentru o excursie de o zi, sa ne cunoastem si noi partenerii de club. Se poate?
Cu cine trebuie sa luam legatura? Si... unde exact este locul acesta cu nume simpatic?
Iar, revenind la locul de parcare al rulotei noastre, mai exact - satul Recea (13 Km de Fagaras spre munte), asteptam cu drag, oricand,oaspeti, cu portile si inimile deschise - conditia sa fim in tara ca... suntem cam calatori- normal nu? de aceea ne-am luat casuta umblatoare!
Daniela si Lucian Popescu
Sunteti bineveniti la intalnirea de la Iepuresti !
In ceea ce priveste traseul de urmat poti vedea postarea #3 din topicul de anul trecut viewtopic.php?f=100&t=4577
TRASEUL DE URMAT !!!
Centura Bucuresti/Sos Alexandriei DN6 - Dupa 19,6Km in STALPU intalniti indicatorul CALUGARENI si faceti stanga (Harta 1 , Foto2)
Pe drumul de Calugareni DJ411 , intrati in satul IEPURESTI, traversati satul (3,7Km)si la iesirea din sat virati la stanga pe drumul de pamant (Harta 3, Foto 4)
Dupa 1000m ati ajuns la locatie (Foto5).