Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Daca veti merge cu 80-90 la ora cu a 5-a subturat la sub 2000 ture nu de rafturi la figider o sa aveti cea mai mare nevoie. Poate acum e mai rece dar cand va fi cald veti fierbe motorul, incercati sa mergeti cu viteza a 4-a de croaziera pe la 80-90 si nu scadeti sub 2000 ture, paradoxal la o turatie mai mare motorul se va raci mai bine.
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Frumusica rulota si bine intretinuta. Sa o stapaniti sanatosi, sa o plimbati cat mai des si sa ne vedem de Paste la Secu la o afinata sau cornata, ca asa sta bine unei rulote nou achizitionata sa fie si udata din belsug. Daca ve-ti merge la un atelier de reparatii frigidere sunt sigura ca o sa gasiti un gratar. Nici noi nu am avut insa sotul meu (mare meserias...) a confectionat singur unul si este OK.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Sa o stapaniti sanatos si cat mai multe iesiri. Cat despre consum eu sunt foarte sceptic...Daca aveti un consum de 5,6 inseamna ca sunteti mic; eu la passat nu numai ca nu alimentez deloc dar din 200 in 200km trebuie sa opresc sa mai scot motorina din rezervor pantru ca iese pe dinafara.. :mrgreen: . Glumesc. sa va bucurati de ea...bafta
Pai cand treceti prin Bacau, vin si eu cu un bidon doua sa iau.
Daca sunt priceputi sa ma lumineze si pe mine cineva:
1. Ce tip de rezervor de apa curata credeti ca ar trebui sa gasesc pentru locusorul de sub bancheta? Exista aceasta "sina" din plastic, si acum e folosit un bidon din acela negru cu capac sus si pe o laterala a lui. Eu am gasit acest tip de canistra pt apa reziduala, si nu as incerca sa spal vasele cu apa din el pt ca nu stiu de unde provine si ce a fost in el inainte. Daca stiti de unde sa iau ieftin , bun, repede, si restul, km putini, an de fabricatie bun....
2. Pentru ce este gaurica de pe rezervorul de la wc, cand l-am scos afara avea un dop facut dintr-un servetel. Sa il astup si eu sau vine altceva acolo?
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
cel din foto lui NIKY RADU il avem mai multi cred,dar este cam greu de gasit,zic eu.Vezi ca face FIAMMA mai multe modele si utilizari....eu caut unul ptr ape reziduale sub rulota...
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...