Mi-a placut expresia d-lui Mihai:
Deja dau din picior, zici ca-s calul pregatit de drum, ...
Trebuie sa va cunosc neaparat. Nu am scris niciodata pe "3 luni in camper", dar am urmarit pas cu pas aproape tot.
Invitatia Lui Cristi si a lui Vali ma onoreaza. Am zambit cand am citit ca "
fara programe".
De fapt, daca va fi ceva, se poate face la fata locului. :D
Asa ca, daca va fi sa vin cu sotia la Seimeni, nu veti scapa de un program. Asta asa, ca sa va invatati minte(mai ales Cristi, prietenul meu declarat).
Ia sa socotesc un pic: Camperland-133 km, Secu-163 km, Seimeni-340 km si mai nou Rasnov-298 km.
Hmm! Pai dus-intors ar fi: Camperland-270 km, Secu-330 km, Rasnov-600 km, Seimeni-680 km.
Acum imi dau seama ca cel "mai aproape" ar fi... Seimeni. E doar la o azvarlitura de bat de Camperland(400 km-nu ca distanta, ci ca km parcursi)
Cum am calculat? Foarte simplu: ca un profesor de muzica. Nu radeti... Sa stiti ca muzica este mai mult de jumatate... matematica.
Off! Cum sa ma impart...?! Unde sa ma duc... ?! Toate sunt tentante...
E adevarat, sunt pe lista la Secu (nu "Secu"), dar acolo am fost trecut asa..., din oficiu...
Ce incurcatura...! Ptiuuuu...! Cristi ăsta ma enerveaza ca ma cam determina sa fac vreo 400 km in plus...
Nehotarat am fost o viata intreaga si uite unde am ajuns... Nu pot fi in stare sa iau o decizie...
Voi toti sunteti de vina, ca ma aduceti in situatia sa trebuiasca sa aleg...
........................................................
.........................................................