Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua .Numele meu este Alexandru Anghel tractez cu un Santa fe din 2005 o rulota LMC Dominant fabricata in 1985 si sunt pescar amator si un iubitor de natura.Imi place sa campez in locuri izolate fara a deranja natura.Sper sa ne intalnim cu placere. .
Bun venit pe forumul ClubRV !
Precis cu poza de mai sus vei starni invidia unor colegi de-ai nostri, care nu au mai gasit stiuca la Metro...cam demult ! :mrgreen:
Sigur te vom cunoaste la una din intalnirile Clubului !
Sa traiesti nea Anghele ,daca esti pescar " faci toti banii " ,stai in Bucuresti ?
Sa te intreb de televizoare ,pret, marca si uzura .
PS - baboiul din poza nu are gura intepata ,deci ... miroase a portofel ,si arata si a pastrav SODOMIZAT (sau somonizat ) :D
Cand ne intalnim nu ai cum sa nu ma recunosti ,am 1,72 si merg cu bratele desfacute larg (defect de cand ma laudam cu lungimea pestilor prinsi )
Multa bafta la pescuit .
Daca priviti cu atentie veti observa mainile ,care sunt mai mari decat corpul ,de aici putem trage urmatoarele concluzii:ori imaginea a fost "lucrata" pe calculator,ori nea Anghel a fost politist la anchete penale si a ramas cu "sechele "
Acum sa vedem ce raspuns ne da ,trece testul de stres sau nu :lol:
Bine ai venit, Alexandru Anghel! Nu conteaza marimea pestelui, nici a mainilor, dimpotriva, cred ca atunci cand ne vom intalni o sa ne incanti urechile cu povesti ... pescaresti, si asta va face ca iesirile impreuna cu tine sa aiba mult farmec. Sa ne vedem in natura!