Paste - 15 Aprilie 2012

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: Paste - 15 Aprilie 2012

Mesaj de Sandu Toma »

Sase saptamani Rusule, ca azi este Lasatul secului si se intra in post ! :mrgreen:
Orice problema are o rezolvare practica
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

15 aprilie e pastele.
Intalnirea va fi inclusiv in ziua de Paste?
Dar pastele catolic cand cade anul asta?
In general romanii au obiceiul ca de Paste sa stea cu familia si sa isi viziteze parintii a doua zi. In sud se mai obisnuieste sa se imparta in ziua de paste.
Sunt traditii pe care eu le respect, si imi si place sa fac asa.
Perioada aia este si putin mai religioasa, inainte se tine un pic de post, si se merge pe la biserici.
Mi-a placut insa sa merg la manastirile din Moldova sau din Oltenia dupa Paste. E admosfera aia de sarbatoare religioasa, cu picnicuri pe vaile de langa manastiri, cu admosfera de primavara, cu primele gratare la iarba verde.
Mi-ar place o intalnire dupa Paste in zona unor manastiri off. camping, sa vedem ce specialitati propune fiecare din zona lui.
Vreau sa gust o azima cu pui la test, olteneasca sau ceva moldovenesc special sau un gulas nemaipomenit unguresc facut ca acasa de un ungur adevarat.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Ne dorim foarte mult sa va urmam si noi de Paste,dar inca nu am stabilit turele la serviciu :evil: .Poate de 1 Mai vom fi liberi mai multe zile.O singura nedumerire am,debitele pe Dunare sant in crestere,nu cumva locul de campare este in zona inundabila? Trebuie monitorizat atent nivelul apelor,eventual ceva informatii de la Apele Romane.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Zona este inundabila si...la cate zapezi au cazut in Europa, sunt sanse mari ca terenul sa fie impracticabil, in cazul acesta cautam un loc accesibil care va fi comunicat doritorilor in timp util.
In ani normali(nu este cazul acestuia) de 1 mai terenul este perfect...ramane sa vedem.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am tot discutat cu Maria Holom, despre intilnirea de Paste. Vad ca numai la topicul asta a ramas necompletata locatia, poate se indura un moderator sa aduge la titlu, Seimeni
Problema e alta, locatia. De acum si pina atunci mai e ceva timp si nu-mi fac probleme, dar Maria Holom zicea ca ar fi bine de creionat cine vine. Noi venim sigur direct acolo !
Ca o fi la Seimeni, ca o fi la Capidava, ca o fi in Cheile Dobrogei, voi cei din zona decideti ! Din cite am simtit , Viorel ar veni, nu stiu de ceilalti, dar, mai e timp de planificari.
Cum intram in tara va vom suna. De miel nu cred ca-i o problema, iar de preparat nici atit, pt. ca sintem inconjurati de gospodine si de gospodari, oale cratiti aducem de acasa
Daca nu-s oua, aduc de aici, dar cred ca vin cu puii deja crescuti. Poate ca voi cei din zona vorbiti si stabiliti ce si cum si incet ne dati de veste, cu toate ca nu ne facem ginduri
Deocamdata dam usor plecarea saptamina viitoare, ca sa ajungem si noi de Paste acasa ! :) Salutari tuturor, Mihai,Vali,Viorel,Aurelian,Virgil, ce sa mai insiram, tuturor si gata

Imagine

Imagine

PS: La Multi Ani de 8 Martie, tutoror sotiilor ,ficelor si mamelor din zona Dobrogei !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan »

Paste 2012 in Moldova-Manastirea Secu
viewtopic.php?f=131&t=5695
Vom avea grija sa ciocnim un pahar de... ce-o fi si in sanatatea celor care nu sunt cu noi. Dar, oricum, toti cei care vor si care pot sa vina sunt asteptati (daca timpul ne va permite , sa petreaca alaturi de noi sarbatorile pascale.
Cu stima,
Violeta Popa
Pentru calcularea distantelor dintre localitati, folositi:
http://www.1lastminute.ro/Calculator-Distante.aspx

Sfintele sarbatori de Pasti la rulotisti
Distante fata de Seimeni: Bucuresti-169, Iasi-418, Bacau-339, Vaslui-343, Galati-167, Brasov-340, Mizil-193, Botosani-494, Cluj-616, Timisoara-740,
Distante fata de M. Secu: Bucuresti-392, Iasi-177, Bacau-129, Vaslui-179, Galati-287, Brasov-227, Mizil-316, Botosani-189, Cluj-279, Timisoara-506,
Camperland-Darmanesti Bucuresti-315, Iasi-190, Bacau-63,5, Vaslui-148, Galati-194, Brasov-147, Mizil-223, Botosani-220, Cluj-330, Timisoara-537
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Buna dimineata, mai stie careva din zona cum se prezinta locatia de la Seimeni? S-o mai fi topit zapada? Haideti sa incepem o lista cu cei care doresc sa faca Pastele aici, n-ati fi de acord?
Camper Hymer Exsis-t 588
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Astazi ma duc eu in zona sa vad starea terenului si am sa va anunt.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Dupa raspunsul lui Viorel v-om deschide topic nou, dedicat exclusiv intalnirii de Paste la Seimeni unde sa apara lista doritorilor si eventualele discutii legate de organizare, apa, lemne, manastire....etc.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Am fost astazi pe la Seimeni.Situatia este urmatoare: pamantul este uscat,oile au incaput sa manance iarba veche uscata,pentru a se inunda terenul este nevoie ca Dunarea sa creasca un metru. La ora 14.30 cand am fost erau la gratare destul de multi printre care si cineva cu rulota dar la care nu am fost sa-l deranjez. Pozele pe care le pun sunt facute cu telefonul mobil deoarece am constatat ca in aparatul foto nu aveam baterii.
Imagine
Imagine
Imagine
Maine am sa ma duc cu aparatul foto si am sa mai fac alte poze mai clare.
Scrie răspuns