Ninel Gavanescu scrie:In tarile UE cum sta treaba ? ... ca bag seama , trebuie sa avem legI asemanatoare cu ale celorlalti parteneri !!
Nu cred ca exista in vreo tara din UE o lege pe acesta tema atat de prost formulata, ce lasa loc de multiple interpretari creand un climat propice abuzurilor.
In plus fata de asta, legile europene de aceasta natura, au in spatele lor o infrastructura extrem de bine pusa la punt, creata in zeci de ani.
Este ca si cum hotaram sa mergem maine pe Marte, dar, noi am uitat ca de fapt nu avem cu ce ...si ...mai avem si rau de inaltime :)
Campinguri nu avem, locuri amenajate de picnic nu exista, locuri de campare cu amenajari minimale nu avem, in schimb suntem "mandrii" ca am dat o lege.Gata! Odata cu promulgarea acestei legi, va fi curat in tara, natura va fi protejata !
"Da Doamne romanului mintea cea de pe urma!"
Legile din tari membre UE sunt mult mai permisive decat cea emanata de ai nostri deputati. A pus pe forum acum cativa ani George Marcu un pasaj dintr-o lege Norvegiana care trateaza camparea off in acea tara.
Poti campa oriunde pe teren privat sau de stat, in anumite conditii si limite in timp.