Reductie pentru butelie

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Chirila

Reductie pentru butelie

Mesaj de George Chirila »

De unde pot sa-mi procur o reductie cu dubla intrebuintare . De ce spun dubla intrebuintare ? Deoarece am incarcat butelia de pe rulota la o statie de gaz ,iar cand am dorit sa incarc si butelia de voiaj mi-a spus angajatul statiei ca nu are o asa reductie . Mentionez faptul ca posed o butelie de voiaj ,rosie de 5 kg,cred ca asta este capacitatea ei ,de productie Polonia ,care are un arzator deasupra ei .Ce diferenta este intre butelia rulotei si cea mica de camping ? Pasul filetului nu este la fel ,sau ce ? Multumesc pentru eventualul ajutor .
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: Reductie pentru butelie

Mesaj de Catalin Gigi »

George Chirila scrie:Salut ...! Cateva poze ar fi edificatoare,asupra produsului . Multumesc
Tocmai tu George vi fara poze ...
Eu propun sa facem o iesire sa ne lamurim :mrgreen:
Sa vi cu rulota de 1 mai la Iepuresti si cu siguranta o sa fie o gramada de ,,meseriasi,, ...)))

Apropo...si eu am avut o problema asemanatoare ...imi difera marimea filetelor de la robinetii buteliilor , avand 2 butelii de 2 feluri ( romaneasca si italianca ) ...eu am rezolvat-o ...am facut cate un niplu la fiecare sa se poata incarca cu aceeasi reductie ...dar si sa se potriveasca ambele pe acelasi furtun care duce la secumotion...costul niplelor a fost 15ron fiecare facute la un nenea strungar ..
Adaug cateva poze pt ajutor...

Imagine

Imagine

Imagine

Mi-ar fi placut ca si buteliile noastre sa fie ca cele ale italienilor ca sar schimba foarte simplu apasand o siguranta nemaifiiind nevoie de chei etc etc ...
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Am avut o problema asemanatoare, cu o butelie-aragaz de voiaj; am facut reductie, dar .... ce facem de garnituri? Problema garniturilor este inca nerezolvata, tot ce am incercat nu a mers, ori tot scapa gaz, ori se frange garnitura.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
George Chirila

Gigi te salut ! La ce sa fac poze ? La butelii ? Ca reductia nu-i si nu-i !!! :P
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Florin daca esti un pic atent in poza cu nipluri apare si o garnitura ...costa 0.1ron este din cauciuc si se foloseste la furtunurile( racorduri ) flexibile pt gas .Eu am cumparat 20 buc sa fie de rezerva in locasul buteliilor ( in Olanda ma costat o garnitura o juma de visinata ... intr-o parcare la un camperstop mi-a dat-o un neamt ...eu l-am intrebat cat costa pe ,,tiganeste,, kasjpara ?? iar el a zis ,,nichts...muss trinken,, adica nimic ..dar trebuie sa bem :D )))))))))...

Atentie se strange la simtul maini pana ajunge la ea si dupa inca un pic pt o etansare perfecta .

George la robineti ...la filete ...la ce vrei tu ))))))
George Chirila

Gigi ,cele doua nipluri ( daca asa se numesc :oops: ),unde le pui ? Nu iti trebuie si reductia in sine ? Este o idee buna cu cele doua nipluri . Ar trebui sa iau dimensiunile filetelor celor doua butelii ,nu ?
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

In Doraly Bucuresti ,se comercializeaza tot felul de reductii . 😉 E' posibil sa gasesti ce-ti trebuie !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
George Chirila

Multumesc pentru telefon Gigi . Mai lamurit . Multumesc pentru ajutor .
Scrie răspuns