Asigurari masini si locuinte

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Re: Asigurari masini si locuinte

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Pai si daca cel care ma loveste are la una din cele doua societati asigurarea RCA de ce sa ma gandesc eu?
Este doar e chestie de noroc ca cel care intra in tine sa nu aiba asigurare la una din cele doua .
Sa ma gandesc, da, dar la cel pe care e posibil sa il lovesc eu. Ca nu v-a putea sa isi recupereze banii de la asigurator. Eu in fata legii sunt acoperit. Zic eu.
Sa zicem ca eu ca OM imi fac griji, ca poate cel lovit de mine nu va putea sa isi recupereze banii.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Daca ar vrea, Viorel v-ar putea spune mai multe referitor la acest aspect !
Pot sa va spun decat atat :
CAZUL 1 - Fiul meu, asigurat RCA la Carpatica, a lovit (din vina lui), o masina asigurata la Euroins. Procesul de despagubiri(tribunal) in care a fost chemat si fiul meu ca parte intimata, a durat 10 luni si s-a desfasurat la Sibiu.
CAZUL 2 - Masina fiului meu (Cielo Executive GPL Iulie 2004) a fost lovita de o masina asigurata cu RCA la Euroins. Dupa 3 luni si jumatate, Euroins ne-a comunicat ca platesc DAUNA TOTALA = 5377 Ron adica mai putin de 16 % din valoarea masinii de noua (8540Euro) si 50% din valoarea de piata (Autovit) a masinii.
ATENTIE la ce firma va asigurati !!!
Orice problema are o rezolvare practica
david.viorel
Membru forum
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iul 1981

Mesaj de david.viorel »

Catalin Popescu scrie:Daca sunteti accidentati de un auto avand RCA la EUROINS sau CARPATICA puteti lua in calcul varianta repararii auto pe bani proprii...asa ca,ganditi-va inainte sa faceti cel mai ieftin RCA.

Da, din pacate lumea gandeste ca cel mai bine este sa cumpere cea mai ieftina asigurare ca pe el/ea nu-l intereseaza, dar daca cumva se intampla sa fie implicat intr-un incident in care vinovatul are asigurare rca la una dintre cele 2 companii, va vedea ce inseamna atunci.
Eu unul ma lupt de anul trecut din primavara pentru cineva drag din familie sa-si recupereze banii de la una dintre companiile respective.
Deci ganditi-va merita 1 an de zile pentru o dauna de 2500 Ron?
David Viorel
Consultant asigurari
e-mail: dav.viorel@gmail.com
tel: 0724510877
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

Sandu Toma scrie:Daca ar vrea, Viorel v-ar putea spune mai multe referitor la acest aspect !
Pot sa va spun decat atat :
CAZUL 1 - Fiul meu, asigurat RCA la Carpatica, a lovit (din vina lui), o masina asigurata la Euroins. Procesul de despagubiri(tribunal) in care a fost chemat si fiul meu ca parte intimata, a durat 10 luni si s-a desfasurat la Sibiu.
CAZUL 2 - Masina fiului meu (Cielo Executive GPL Iulie 2004) a fost lovita de o masina asigurata cu RCA la Euroins. Dupa 3 luni si jumatate, Euroins ne-a comunicat ca platesc DAUNA TOTALA = 5377 Ron adica mai putin de 16 % din valoarea masinii de noua (8540Euro) si 50% din valoarea de piata (Autovit) a masinii.
ATENTIE la ce firma va asigurati !!!

Exact ce am spus si eu mai sus, deci ATENTIE mare cand va incheiati aceste tipuri de asigurari.
Din pacate salariile sunt mici dar macar un efort sa-l facem daca tot suntem obligati sa-l facem la 6l uni sau 12 luni.
Oricum exista reduceri de fidelizare, reduceri pentru pensionari, reduceri la pachete de asigurare etc.
Cel mai bine intrebati!
David Viorel
Consultant asigurari
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

S-a mai discutat aici viewtopic.php?f=21&t=3469&hilit=furt+pe+fata problema asigurarii rulotei si despagubirii pe asigurarea rulotei deci nu vad de ce conteaza in cazul rulotei la ce societate asiguri;cat mai ieftin,pentru ca oricum nu beneficiezi de ea;din pct. meu de vedere.S-au mai precis posibilitatea de a uza de ea este foarte mica.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

In urma cu mai bine de 15 ani aveam o dacia break, km destui de putini ....vre-o 15 000 ....masina buna la vremea ei !
La un "STOP" cu o strada cam in panta (Hotel Prahova...ploiestenii cunosc) am oprit in spatele unei auto-basculante ...parca Roman Diesel ...si asteptam cuminte in spatele camionului ca sa trec si eu.
La un moment dat ,m-am pomenit cu ditamai camionul gramada pe mine...capota indoita bara plastic sparta etc
La politie omu' a spus ca fiind mic de statura s-a ridicat de pe scaunul soferului sa vada mai bine cine vine din dr. (era un unghi cam "incomod) , si tot odata a ridicat si piciorul dupa pedala de frana si harabaia a luat-o inapoi la vale si m-a "calarit".
In sfarsit ,politia i-a dat lu' asta amenda ,mie mi-a dat asigurarea tipului (sincer sa fiu ,nu mai stiu la ce firma) si ne-am vazut fiecare de drumul sau . Asta fiind duminica , a doua zi am m-am dus "racheta" la firma asiguratoare ,i-am aratat reprezentantului de asigurari toate hartiile intocmite de militian ...si cum credeti ca a sunat replica tipului de la asigurari:
_"Ne trebuie un martor !...ca daca dvs. a-ti vrut sa loviti masina...intentionat ! "
In a doua secunda ,am simtit ca vad negru...i-am zis ca sa se uite cu atentie in copia procesului verbal , si o sa se convinga ca nu eu am fost de vina...
N-am dat-o la "pace" cu omu' asa ca i-am zis ceva urat :evil: ..dar urat de tot si mi-am reparat masina singur...
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

Odenie Sergiu scrie:S-a mai discutat aici viewtopic.php?f=21&t=3469&hilit=furt+pe+fata problema asigurarii rulotei si despagubirii pe asigurarea rulotei deci nu vad de ce conteaza in cazul rulotei la ce societate asiguri;cat mai ieftin,pentru ca oricum nu beneficiezi de ea;din pct. meu de vedere.S-au mai precis posibilitatea de a uza de ea este foarte mica.
In acest caz aveti dreptate, aici vorbim de autovehicole.
David Viorel
Consultant asigurari
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Viorel, doresc o oferta pentru RCA la rulota mma 900kg si la locuinta, valabile pentru un an.
As prefera s-o trimiti pe e-mail
Cu multumiri
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

Buna ziua,

Aveti atasate ofertele in casuta cu mesaje private.

Cu stima
David Viorel
Consultant asigurari
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

ASIGURARE RULOTA MMA 900 KG / 43 RON-12 LUNI
David Viorel
Consultant asigurari
Catalin Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Popescu »

Revin: http://counter.capital.ro/detalii-artic ... libertatea

Ma intreb cum ar reactiona un asigurat Euroins daca ar fi accidentat bine de un..."coleg de asigurare" ? :mrgreen: ...adica i s-ar mai parea scumpa diferenta ?

PS:Atentie la cifre/procente...28%..hmm..
Hilux Vigo + Knaus 500
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

Dragi prieteni,

Doresc sa va anunt, pe aceasta cale, ca asigurarile de tip Rca si Casco se vor scumpi incepand cu data de 01.01.2013 cu un procent de pana 40%.
Deja am primit unele oferte de la companiile de asigurari cu primele marite( ex: suma asig 7700 euro cu o prima de asigurare de 1500 euro).
Puteti incheia asigurari cu cel mult 30 zile inainte de data expirarii celei in vigoare.

Toate cele bune.
David Viorel
Consultant asigurari
Scrie răspuns