Transalpina 2012

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Re: Transalpina 2012

Mesaj de Cristi Argesanu »

Din cate mi-amintesc eu din anii trecuti cand mergeam cu cortul in zona , perioada buna ca si vreme este iulie-august.
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Frigul incepe cam din septembrie in zona si cel mai tare se resimte in zona Ranca , unde bat niste vanturi de te salta cu rulota cu tot, cat despre mersul in,, grup mare" nu vad posibilitate deoarece locurile de campare largi unde sa inacapa multe rulote cu exceptia ,,Obarsia Lotrului " nu vad unde am gasi !!
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Se pot face taberele in apropiere ...am vazut cateva locuri pana in Ranca venind dinspre ,,Pestera Muierii,, pe sub deal ...superbe superbe...
Mergem anuntam autoritatile ...eventual o sa ii contactez inainte ...cerem un accept ...si GATA . :D

Locuri cu multa verdeata sunt in jos spre Obarsia Lotrului ...putem sta si acolo si vizitam transalpina cu masinile grup organizat ...sau pe cine tine franele cu bicicleta )))))))...

Eu sper sa gasesc colegi care isi doresc sa facem si acel traseu de pe Transalpina pana la Petimanu, Lacul Galbenul ...

Pe indicator scrie 5 ore ...
Cu siguranta cu bicicletele se ajunge mai repede ...eu as merge si pe jos...cu pauze de picnic ...de somn in aer liber...VREAUUUUUU ...
Imagine
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Pe undeva pe aici in ,,zare " se afla Lacul Petrimanul !
Cu bicicleta zici ?
Imagine

Indicatorul !!
Imagine

ca nu zici rau 😉
Ranca
Imagine
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Costachi Gabriel
Membru forum
15

Mesaj de Costachi Gabriel »

Ca unul care merge anual in aceasta zona va recomand camparea pe Valea Galbenului mai sus de Pestera Muierilor (Baia de Fier). La Obirsia Lotrului este frumos intr-adevar dar ce te faci ca toata vara stau campati acolo la cocioabe incropite din te miri ce de catre ciupercari, afinari si alti fructiferi (se aduna din toata tara) care aduna pentru a vinde tot ce se poate manca de prin paduri. Anul trecut abia am gasit loc sa pun un cort de 2 persoane la 3km de obirsie. Tocmai plecase-ra unii care nu va spun ce au lasat in urma lor. Loc sa campezi mai mult de 5 rulote nu este acolo pe cand pe Valea Galbenului este loc si de 20 de rulote. Ca argumente in plus sunt pesterile Muierilor si Polovragi care sunt aproape una de cealalta. Singurul impediment ar fi ca sunt in jur de 30km pana la Rinca. Ca obiectiv turistic pe Transalpina recomand lacul Galcescu unde se ajunge numai cu pasul (fara jeepuri, biciclete, triciclete si alte mobre). La celelalte lacuri (Petrimanu si Galbenu) se ajunge usor (chiar si cu rulota) dinspre Obirsia Lotrului >> Ciunget sau Brezoi >> Ciunget.

PS. Pe vreme de ceata nu este recomandat a se merge pe Transalpina deoarece drumul inca nu este semnalizat si nu are parapeti.
Gaby, Tantzy, Alexandra si Tasha. Craiova-Dolj.
Dacia Logan 1.5dci, Beyerland Vitesse 3-80/2.
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Gabi eu am incercat sa ajung anul trecut pana la Lacu Petrimanu si Galbenu ,pe Cheile Oltetului ,dasr m-am lasat pagubas . Un drum " naspa " rau de tot . Si retine ca am fost fara rulota .Dar per total ,locurile si panoramele au fost deosebite !Poti sa-mi dai cateva detalii despre drum ? Multumesc
VladLaurentiu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Sep 1988

Mesaj de VladLaurentiu »

Renault trafic suprainaltat
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

Iri, esti mare artist, mi-au placut tare pozele de mai sus...
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Daaaa, frumos si mi-a amintit de perioada bujorilor de munte de pe Leaota, unde am fost impreuna. Pentru rulotisti este bine sa stie ca exista Valea Badenilor plina de locuri de campare, dar probabil voi deschide un topic cu zona. Pana atunci am un film pe care unii l-au vazut altii nu. :D
http://www.dailymotion.com/video/xpgpvp ... ota_travel
Costachi Gabriel
Membru forum
15

Mesaj de Costachi Gabriel »

George Chirila scrie:Gabi eu am incercat sa ajung anul trecut pana la Lacu Petrimanu si Galbenu ,pe Cheile Oltetului ,dasr m-am lasat pagubas . Un drum " naspa " rau de tot . Si retine ca am fost fara rulota .Dar per total ,locurile si panoramele au fost deosebite !Poti sa-mi dai cateva detalii despre drum ? Multumesc
Nu pe acolo George. Am spus dar n-ai fost atent. La Petrimanu si Galbenu se ajunge usor de la Ciunget aceasta fiind o localitate aflata pe ruta Brezoi-Obirsia Lotrului sau invers. Depinde de unde vii.
De la Polovragi, prin Cheile Oltetului, Curmatura Oltetului (asta este un pas la aprox. 1600m) se poate trece cu o masina cu garda mai inalta. Eu am trecut acum cativa ani cu loganul. E adevarat ca am luat si cativa bolovani in coaste dar nu i-am simtit prea tare. :P Peisajul este intr-adevar frumos.
Fişiere ataşate
sus la Curmatura Oltetului
sus la Curmatura Oltetului
DSC01165 (Custom).JPG (56.94 KiB) Vizualizat de 2416 ori
Lacul Galbenu
Lacul Galbenu
DSC01192 (Custom).JPG (66.12 KiB) Vizualizat de 2416 ori
Lacul Petrimanu
Lacul Petrimanu
DSC01196 (Custom).JPG (94.78 KiB) Vizualizat de 2416 ori
Gaby, Tantzy, Alexandra si Tasha. Craiova-Dolj.
Dacia Logan 1.5dci, Beyerland Vitesse 3-80/2.
Augustin Munteanu
Membru forum
15

Mesaj de Augustin Munteanu »

sunt pentru!nu am fost niciodata,arata f.bine si abia astept!mai ales cu bicicleta!(in portbagaj) :D
Scrie răspuns