ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Gigi Catalin, cat dureaza votul ?
Tot doua saptamani ?
Ai bagat-o repede pe asta cu votul, fara a ma lasa si pe mine ca initiator al topicului sa mai fac o singura postare.
Iti era frica Gigi ca acesta postare va putea influienta votul ?
Eu zic sa mai recititi prima postare din topic, sa vedeti ce s-a vrut cu acest subiect si de fapt ce inseamna un forum ...cu vrute si nevrute.
forumul face parte din viata noastra asa e cu bune si rele , dar pt binele nostru al tuturor zic inca o data ca ar trebui inchis.....
sunt sigir ca si tu Nelu vrei sa fie pace o data ca ne am saturat toti inlcusiv tu . sunt convins .....
Eu ca moderator daca iar vor incepe aici discutii si controverse am sa il inchid pe raspunderea mea cu sau fara vot ! .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nu inteleg, cu mine vorbesti sau cu Don Presedinte. Mie nu-mi e frica de nimeni si de nimic cu exceptia lui Dumnezeu. Ce vot, aici nu e vorba de vot, doar de moderare si daca Nelu Predonu ar fi de acord, atunci va fi si mai simplu.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"