ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Serpescu Gheorghe scrie:Eu cred ca e de ajuns cu rubrica asta de ........, după mintea mea as închide-o si as penaliza pe toți care au postat aici, inclusiv pe mine.
Da ,da !....sa l-i se scoata ochii...si sa l-i se taie degetele...
..."exclusiv" pe mine !! :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }20 UNREAD_POSTde Ninel Gavanescu » 14 Mar 2012 12:03
Sunt ,,martor viu" cum sa nascut proiectul...
Nu aveati cum fi martorul acestei "nasteri". In momentul in care s-a ajuns la Corbu proiectul era deja nascut. Acolo doar s-a pus in practica.
Re: Mai mergem vara la Corbu?
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }20 UNREAD_POSTde Ninel Gavanescu » 14 Mar 2012 12:03
...nu cred ca avem nevoie de ,,intepaturi ...
Eu am pus simple intrebari.
Bine spus:
Re: Mai mergem vara la Corbu?
Bine spus: { POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }20 UNREAD_POSTde Ninel Gavanescu » 14 Mar 2012 12:03
... daca se poate haide-ti sa construim ceva ...
pentru ca eu vad multe preluari.
PS. In locul acestui raspuns malitios din partea dvs, puteati cita simplu "sursa" proiectului si atunci chiar nu mai aveam ce sa va raspund.
Multumesc.
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Carmen, te rog opreste-te ! Daca numele meu mai inseamna cat de putin pentru voi, incearca sa intelegi cateva lucruri pe care eu vi le-am mai comunicat. Ninel chiar stie ce spune. A fost martor, atunci la inceput.
Carmen, din respect pentru tine care esti o Doamna nu voi mai spune nimic mai mult aici.
Eu te respect asa cum te-am respectat de cand te-am cunoscut, indiferent de cuvintele grele spuse ulterior.
Inca odata imi cer iertare pentru lucrurile spuse care probabil te-au (v-au) deranjat.
Am tot respectul pentru ACCCR !
Carmen, ai un PM.
PS. Ai vazut ca nu am postat in cadrul acelui subiect "Mai mergem vara la Corbu ?" , tocmai pentru a nu mai exista nici un fel de interpretari.
Asa cum am anuntat pe forum incerc sa mai postez doar la organizarea intalnirii nationale.
Incerc sa mai fac doar acest ultim lucru si doresc sa iasa chiar bine. M-as bucura din suflet sa fiu iar alaturi si de voi pentru aceasta ultima intalnire la care probabil voi mai participa.
Doamna Carmen Tomoioaga, oare de ce trebuie aceste provocari, oare credeti ca noi nu ne-am fi descurcat fara Nelu Predonu, dar am considerat ca el cunoaste mai bine si asta fara sa fie acuzat de furt de idei.
Eu consider ca aceasta interventie a dumneavoastra nu isi avea locul aici, nu am sa o sterg si nici nu am sa va avertizez, ca asa am promis.
Promit ca urmatoarele postari offtopic sau cu tenta provocatoare vor fi sterse.
Inca odata ma intreb, oare de ce era nevoie de aceasta interventie? Nu astept raspuns, intrebarea era pentru mine.
P.S. Nelu Predonu nu e buricul pamantului, dar nici cuiul lui pepelea nu trebuie sa fie.
Eu chiar am crezut ca s-a terminat si ma asteptam sa-mi urati "La multi ani", dar vad ca interesul dumneavoastra e in alta parte.
Nu scriu aici sa-l apar pe Nelu Predonu, chiar imi era anitipatic intr-o anumita perioada, asta sa nu se inteleaga ca acum ne pupam pe gura .
L.E. Am copiat acel mesaj aici si l-am sters de acolo.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
D-le Serpescu Gheorghe
As avea niste raspunsuri pt dvs si pt d-l Predonu dar, pentru ca nu doresc sa dau nastere la contradictii si sa va dau de lucru chiar de ziua dvs, eu ma opresc aici.
Inca o data: "La multi ani !"
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Multumesc.
L.E. Am spus ca accept functia asta de moderator pana la intalnirea din Iunie, dar promit ca o sa sterg nenorocitul asta de topic ca sa nu mai avem unde scrie astfel de discutii.
Proasta insiratie cu topicul asta, cred ca am mai spus asta.
Doamna Carmen Tomoioaga aveti un PM.
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
La mine pe forum am facut un thread cu numele off topic, ca sa nu se mai trezeasca, careva cu intrebari aiurea. Culmea ca si acolo ai dracului tot despe idevice-uri discuta si asta ma enerveaza la culme :D . Se poate verifica ca nu vorbesc prostii.
Pana sa fie topicul ala, erau discutii aiurea, cand a aparut, atunci au mutat discutiile acolo, dar tot in tema forumului. Culme e ca din toti de pe forum nu cunosc decat 2 sau 3.
Al draqu "corbu"asta...de parca numai el ar fi ! :? Sunt mult mai multe locatii interesante ,chiar mai exotice ...care merita ....
Si ioo ,la inceputuri am vrut sa ajung acolo ,dar cand am vazut in ce conditii pot sa campez...am zis "-Lasa !"
Acum vad ca se discuta "paternitatea"...si "maternitatea" locatiei....
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
PROPUN CONDUCERII CD SAU ADMINULUI desfiintarea acestui topic sau inchiderea lui pt o perioada nedeterminata......... sau il rog deschis aici pe Nelu Predonu sa ceara inchiderea acestui topic ca sa il inchidem ...
Pe viitor aici la off topic nu se vr mai deschide decat of topic de genul funny care nu se incadreaza in ceva clar in forum .....
nu se vor mai accepta noi deschideri de topic uri in care mutam din forum discutii intre 2 membrii , acestia urmand a-si rezolva problemele in privat PM , mail , tel sau alte metode de comunicare incepand de la Skype pana la messenger de yahoo.......... sau altfel ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com