Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu propun ca asociatia ClubRv saq cumpere in numele ei un lot si am rezolvat problema. Cine vrea sa stea acolo plateste o taxa pe perioada respectiva si totul e ok.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Anul trecut am vazut ca cei de la caravancampingclub.ro (ACCCR) au stat cu rulota pe malul marii fara sa cumpere terenul respectiv. Ei cum au procedat? Conducerea club rv nu ar putea sa faca ceva asemanator?
Este un proiect in curs deja....
Terenul este foarte scump...15.000 de euro/ 500m ...il putem achita si in rate :mrgreen: o sa discutam la sedinta acest aspect.haideti sa ramanem on topic .
Se poate tatona primaria din Corbu daca n-ar fi de acord sa creeze ceva conditii pentru campare (toalete si curent electric) contra unei sume decente. E posibil ca o investitie mica (terenul fiind al lor) sa aduca pe termen lung profit comunei Corbu. Trebuie specificat ca nu se doreste un camping ci o campare OFF , dar cu minimum de utilitati. Poate avem succes.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }16 Mesajde Serpescu Gheorghe » 14 Mar 2012 09:06
... o inchiriere a unui teren cred ca e mai buna. Nelu Predonu cred ca stie cum trebuie procedat.
Oare de unde stie ?
Re: Mai mergem vara la Corbu?
Mesaj de Catalin Gigi » 14 Mar 2012 09:13
Este un proiect in curs deja....
Oare de unde a fost preluat proiectul ?
A mai fost in trecut cineva in modul acesta ?
Se face pe acelasi teren ?
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Sunt ,,martor viu" cum sa nascut proiectul si cum sa stabilit locatia ACCCR -ului la Corbu , cine doreste detalii prin PM :) cred ca le putem lamuri ,nu cred ca avem nevoie de ,,intepaturi " in acest topic , daca se poate haide-ti sa construim ceva .
Multumesc
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Pe mine nu m-ar deranja absolut daca as campa alaturi de cei din ACCCR. Este meritul dumnealor ca au facut primul pas, toata stima, dar as zice sa se ingroape “securea razboiului†si sa se fumeze “pipa pacii†toata vara pe malul marii. Daca sunt de accord, un demers comun in acest sens cred ca ar avea sanse mari de reusita pt 2012. Deoarece sunt cam multe mesaje off-topic (unele chiar raportate) si discutia tinde catre polemica, aceste mesaje vor fi arhivate in 24 ore
am spus ca nu mai vreau datorita faptului ca nu exista nici un pic de umbra nu exista apa pt dus spalat de vase etc apa se cara de la rompetrol cred ca este benzinaria si cat or mai accepta lucrul acesta curent nu loc pt deversare toalete nu .Daca s-ar face ceva in acest sens din partea asociatiei un minim de amenajari poate ca ar mai fi ceva dar nu cred ca cei de la corbu sunt interesati sa bage bani in asa ceva.Asa ca mai vedem ca sa nu mai vorbim de controale si amenzi.
Ce amenzi risca cineva care merge cu rulota la Corbu?
Eu am vazut semne care interzic camparea si accesul cu autovehiculele la mai putin de n metri de plaja.
Dar cineva care nu campeaza si nici nu parcheaza autovehicul, ci doar sta intr-o remorca speciala poate fi amendat?
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978