Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bine ai venit Eugen !
Ai grija sa nu le-ncurcam pe la-ntalniri ca si pe a mea tot Dana o cheama. Bine, e mai purie cu vreo ... dar inca se tine acceptabil.
Cred ca stii de gluma. daca nu ...stii vorba aia ...mai scurtam din nas.
Uite asa se mareste "familia "noastra.
Binecuvantati fie cei ce au sosit de curand. Dorim sa putem sa ne fie alaturi la intalnirile de primavara si nu numai. Bine ati venit: JanOmvesel- Ploiesti.
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Urmaresc cu mare interes activitatile si interesele rulotistilor si ma bucur ca au aceleasi preocupari in timpul liber ca si noi si anume plimbarile in natura.
Uite frate cum se inmultesc ploiestenii! Ploiesteni din toate colturile uniti-va :D Yes! O sa-i facem praf pe bucuresteni care inca sunt majoritari. Bine ati venit in randurile noastre. Traiasca Republica!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Sunt Robert si cu echipa mea Laura, Alexandra (8 ani), Manu (5 ani) tragem (la nevoie mai si impingem) o rulota de prin Iunie 2011 (de atunci o avem, ea saraca de de prin '97). Suntem din Constanta si nu prea avem parteneri de drumetii, cu ajutorul forumului speram sa cunoastem rulotisti din zona sin nu numai.
Noi suntem cei din poze, nu am avut fotograf si am atasat doua poze.
Sanatate si sa auzim de bine.
Fişiere ataşate
La 5Km de Paltinis 1
SAM_2540.JPG (72.15 KiB) Vizualizat de 1850 ori
La 5Km de Paltinis 2
SAM_2539 .JPG (95.67 KiB) Vizualizat de 1850 ori
Autorulota Weinsberg CaraBus 600K - Fiat Ducato
Robert Moga
0722194730
robert_moga@yahoo.com
Bine ati venit printre noi.Sper sa ne intalnim cat mai curand.Poate de pasti sau de 1 Mai la Seimeni, langa Cernavoda, sau alt loc daca se inunda terenul,dar sper sa nu.Atunci ai sa cunosti mai multi rulotisti din zona si nu numai.