A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Nelu Predonu

A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Mesaj de Nelu Predonu »

Avand in vedere mesajele transmise cluburilor rulotistice de invitatie la Intalnirea Nationala ClubRV de catre conducerea asociatiei, deschid acest topic legat de organizarea intalnirii, sperand sa fiu in asentimentul acesteia.

Ca simplu membru asociat care m-am oferit sa particip la organizarea acestei intalniri, mi-as dori ca implicarea in organizare sa fie deschisa tuturor celor care doresc o reusita demna de acest eveniment, sa nu se faca nici un fel de discriminari legate de varsta, vechime sau afinitati.
Va rog ca pe parcursul derularii acestei activitati de organizare sa nu facem apropouri neavenite sau trimiteri la lucruri ce nu au legatura cu subiectul discutat.

Tind sa cred ca orice propunere benefica intalnirii poate veni atat din partea membrilor asociati cat si din partea membrilor simpatizanti (forumisti). Daca va fi vorba de propunerea unei surprize ce ar urma a fi facuta pe timpul aferent intalnirii, aceasta va fi trimisa pe PM unui membru din acest comitet ad-hoc de organizare, va fi analizata de organizatori si in masura in care este considerata ca fiind oportuna, ea (surpriza) va fi facuta membrilor participanti la intalnire, urmand ca odata consumata sa fie anuntat public autorul moral al acesteia.

In masura in care cluburile invitate vor fi de acord cu participarea la eveniment, sa incercam sa transformam aceasta intalnire in Intalnirea Nationala a Rulotistilor din Romania, in mod sigur si acestia cred ca vor fi considerati parteneri egali in organizarea evenimentului.
Cu cat implicarea va fi mai mare, cu stabilirea unor responsabilitati clare, cu atat avem sansa sa avem o intalnire memorabila.
Atat programul intalnirii cat si toate lucrurile ce decurg din acesta propun sa fie convenite de toti organizatorii indiferent de asociatia sau clubul din care fac parte.

Bucurandu-ne de posibilitatile oferite de locatia Laguna Albastra, va fac cateva propuneri concrete de activitati ce le putem desfasura pe perioada celor 4 zile aferente intalnirii.

1. Intreceri sportive intre cluburi:

- fotbal;
- tenis de camp;
- tenis cu piciorul:
- tenis de masa.

...si binenteles, sporturi mari consumatoare de energie: sah si table - campionate

"nu este important sa castigi, important este sa participi" - Pierre de Coubertin
sau tradus in limba romana: "nu este important sa castigi, important este sa-l faci pe celalalt sa piarda"

2. Concurs de pescuit
3. Jocuri de cabana, inclusiv concursuri de miss si mister in care castigatorii vor fi invitati sa ne faca un scurt program "la bara"
4. Concursuri de dans
5. Muschii ni-i vom pune la treaba cu ajutorul celebrei funii.
6. Activitati dedicate copiilor - vor fi mentionate si discutate de organizatorii acestei sectiuni.
7. Masa festiva comuna tuturor rulotistilor.

Castigatorii vor fi recompensati cu premii simbolice si diplome.

Lista celor ce s-au oferit sa participe ca organizatori:

1. Ioan Sturz - organizare
2. Irina Strambeanu - organizare - micul rulotist;
3. Sandu Matei - organizare - micuta rulotista;
4. Ciprian Lupu - organizare;
5. Nelu Predonu - organizare;
6. ...

Lista va ramane deschisa pana la o data apropiata evenimentului, oricine doreste sa se implice il invit sa ni se alature.
Asteptam si membrii din conducerea asociatiei sa ni se alature pe aceasta lista. Sa ne amintim de ce ne propunea Peti recent intr-o postare.

Pentru transmiterea unor eventuale anunturi pe parcursul zilelor aferente intalnirii il mai propun sa faca parte din lista, pe amicul Relu Buliga - "vuvuzela rulotistilor" :) , zona de campare nefiind amenajata cu instalatie de sunet.

Va invit sa interactionam legat de acest eveniment

PS. Voi avea si eu o surpriza de facut si aruncandu-mi ochii peste calendar, deja constat ca sunt in criza de timp.
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Mesaj de Catalin Gigi »

Atat eu cat si colegii mei din CD ne alaturam grupului de organizatori .
Avem si noi o surpriza frumoasa , urmand sa o facem publica in zilele urmatoare :D .
Multumesc Nelu pt initiativa .
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Un semn bun Gigi ! Cu atat mai bun cu cat vine si de ziua ta.
Te rog, fa tu modificarile in lista. Eu nu mai pot edita.
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Spre ex eu,care mi s-a dat in organizare,,mica rulotista,,am un program,il scriu aici?sau il trimit in PM?
sa ne vedem cu bine
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Programul propus este bine sa-l scrii aici Sandu, dar totodata este bine sa te consulti cu Irina si sa propuneti un program comun pentru cei mici.
Am zis ca pe PM, sa se transmita numai propunerile de eventuale surprize, daca le postam la vedere atunci ele nu vor mai putea fi etichetate ca surprize.

Multumim Sandu !
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Alte cateva precizari.
Am mentionat ca doresc sa-i dau un raspuns lui Ovidiu - patronul Lagunei intr-un termen rezonabil.

Ca sa vedeti ce inseamna taraganarea, azi am fost sunat de Ovidiu care mi-a comunicat ca seara de 2 iunie (restaurant), a fost ocupata de un liceu - sarbatorirea banchetului.

Pentru masa festiva deci, mai sunt libere serile de 1 iunie si 3 iunie, asta acum, azi. As dori cat nu e prea tarziu, sa rezervam una din aceste date.

Am mai discutat cu Ovidiu o serie de aspecte sesizate pe PM de unii membrii participanti.

- Ce costuri suplimentare implica echipajele formate din mai mult de 4-5 persoane ?
Raspuns Ovidiu: Oferta mea este o oferta promotionala pentru aceasta intalnire nationala si nu limiteaza numarul de persoane / RV, deci nu se percep costuri in plus. Pretul de 25 lei este / RV / zi cu acces la toate utilitatile complexului.

- Este necesara plata unui avans ?
Raspuns Ovidiu: Domnule Predonu, suntem oameni de cuvant, eu sunt ardelean si la noi cuvantul dat face mai mult decat orice hartie scrisa. Nu este nevoie de nici un avans.

- Care va fi oferta dumneavoastra pentru membrii ClubRv in afara acestei intalniri nationale ?
Raspuns Ovidiu: Sigur, va fi o oferta preferentiala fata de preturile de lista, nu la nivelul celei de fata, insa putem discuta ca pentru membrii asociati ClubRv detinatori de legitimatie sa decidem o oferta atractiva.

Astept un raspuns in consecinta cu cele mentionate mai sus. Sper sa fie in timp util...macar de data asta.

PS. ....................... sters (moderat) de mine.

Mai adaug:

La rugamintea lui Gigi, l-am sunat pe Ovidiu si s-a stabilit ca duminica seara sa aiba loc masa festiva.
Meniul dorit il vom putea comunica cu 2 zile inaintea zilei de duminica (03.06.2012).

Orice alte lucruri dorite a fi discutate cu Ovidiu, va rog sa le mentionati.
Este un om deosebit si va face tot posibilul sa avem o intalnire de neuitat.
Laguna ne-a facut pe unii dintre noi sa ne amintim cu drag acest refren "...mai vreau odata ...ca prima data ..." 😉
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Personal doresc sa initiez cativa in tainele trasului cu ARCUL 😉 voi aduce 2-3 arcuri de puteri diferite si binenteles o tinta !!
Cat despre organizare vad ca ateptam ,,Pastele " , Nelu prin felul tau de implicare multi cred ca treaba se rezolva de la sine , din pacate toti asteptam sa se implice ,,Mama lui Stefan Cel Mare "
Ultima oară modificat 12 Mar 2012, 22:16 de către Ninel Gavanescu, modificat 1 dată în total.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Asadar, locatia fiind hotarata, incep sa gandesc o schita de program pt. copii.
As vrea sa stiu cui ma adresez pentru cateva intrebari.Vorbesc cu Ovidiu direct sau vorbim prin Nelu?
As vrea in seara de 1 iunie sa organizam o mini discoteca pt. pitici si daca ploua as vrea sa stiu daca am o varianta de back up.
As mai vrea sa fac un concurs de desene pe asfalt -exista o bucata de asfalt pe care ne-o poate imprumuta pana la primul furtun/ploaie ?
Tot teren drept si asfaltat eventual mi-ar trebui pentru un concurs de masinute teleghidate - avem?
Cu pescuitul cum se procedeaza?Se prinde si se arunca inapoi ?Se plateste la peste capturat? Ar merge un concurs de pescuit pt. copii ?

Deocamdata atat am in minte dar ....sigur vor mai urma intrebari.

Invit cu mare drag pe cei ce au cea mai mica idee sau dorinta de organizare pt. pitici sa mi se alature.
Irina, Mircea,piticii si Raya
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Am notat Ninele (Cupidon) o trecem in lista. Chiar va fi ceva inedit.

PS. ai sesizat, am zis Cupidon, nu Marcu 😉
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Irina Strimbeanu scrie: ...As vrea in seara de 1 iunie sa organizam o mini discoteca pt. pitici si daca ploua as vrea sa stiu daca am o varianta de back up...
Avem variante, 2 la numar. Una in salonul separeu (vezi clip) si a doua pe terasa mare acoperita. Pe 01.06. vom fi cam singuri in complex.
Irina Strimbeanu scrie: ...As mai vrea sa fac un concurs de desene pe asfalt -exista o bucata de asfalt pe care ne-o poate imprumuta pana la primul furtun/ploaie ?
Tot teren drept si asfaltat eventual mi-ar trebui pentru un concurs de masinute teleghidate - avem?...
Sunt suficiente locuri potrivite pentru asa ceva. Nu va fi o problema.
Irina Strimbeanu scrie: ...Cu pescuitul cum se procedeaza ? Se prinde si se arunca inapoi ? Se plateste la peste capturat? Ar merge un concurs de pescuit pt. copii ? ...
Din cate am vazut pe indicatoarele din locatie, este vorba de pescuit sportiv ...
Toate propunerile tale Irina sunt binevenite si sunt sigur ca se vor bucura de succesul scontat in randul micilor rulotisti.

PS. Nu cred ca este bine sa vorbim "n" persoane cu Ovidiu. Sunt multe-ntrebari la care eu va pot raspunde din experienta altor intalniri organizate de ACCCR la Laguna, atunci Cristi Dragan era cel ce se ocupa de relatia cu Ovidiu, dar, in situatia in care nu am raspuns, doar asa il voi deranja pe Ovidiu.
Poate este mai bine, sa ma retrag din acest dialog cu Ovidiu, sa-i predau acest lucru lui Gigi, el este persoana cea mai autorizata. Nu va fi nici o problema pentru mine, eu ramanand alaturi de voi la organizare. Am vrut sa fac acest lucru duminica trecuta cand am fost la Laguna, insa din pacate Gigi nu a putut veni cu mine. Niciodata nu e tarziu.
Bogdan Bontescu
Membru forum
13
Oras: Constanta
Data nasterii: 16 Iul 1965

Mesaj de Bogdan Bontescu »

M-as putea ocupa de confectionarea trofeelor(premiilor) specifice fiecarui concurs.
dacia + delta
tel. 0241695246
Atentie, orice minciuna spusa de o mie de ori devine adevar !
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Ar fi un lucru extraordinar ca multe din lucrurile necesare intalnirii sa ni le realizam in regie proprie, fara bani. Fiecare ce poate.
Multumim Bogdan ! La momentul respectiv iti vom comunica exact ce va trebui facut.

PS. Sa va tina Dumnezeu tot asa ! Incepem sa devenim ce trebuie sa fim cu adevarat !
Scrie răspuns