Irina Strimbeanu scrie: ...As vrea in seara de 1 iunie sa organizam o mini discoteca pt. pitici si daca ploua as vrea sa stiu daca am o varianta de back up...
Avem variante, 2 la numar. Una in salonul separeu (vezi clip) si a doua pe terasa mare acoperita. Pe 01.06. vom fi cam singuri in complex.
Irina Strimbeanu scrie: ...As mai vrea sa fac un concurs de desene pe asfalt -exista o bucata de asfalt pe care ne-o poate imprumuta pana la primul furtun/ploaie ?
Tot teren drept si asfaltat eventual mi-ar trebui pentru un concurs de masinute teleghidate - avem?...
Sunt suficiente locuri potrivite pentru asa ceva. Nu va fi o problema.
Irina Strimbeanu scrie: ...Cu pescuitul cum se procedeaza ? Se prinde si se arunca inapoi ? Se plateste la peste capturat? Ar merge un concurs de pescuit pt. copii ? ...
Din cate am vazut pe indicatoarele din locatie, este vorba de pescuit sportiv ...
Toate propunerile tale Irina sunt binevenite si sunt sigur ca se vor bucura de succesul scontat in randul micilor rulotisti.
PS. Nu cred ca este bine sa vorbim "n" persoane cu Ovidiu. Sunt multe-ntrebari la care eu va pot raspunde din experienta altor intalniri organizate de ACCCR la Laguna, atunci Cristi Dragan era cel ce se ocupa de relatia cu Ovidiu, dar, in situatia in care nu am raspuns, doar asa il voi deranja pe Ovidiu.
Poate este mai bine, sa ma retrag din acest dialog cu Ovidiu, sa-i predau acest lucru lui Gigi, el este persoana cea mai autorizata. Nu va fi nici o problema pentru mine, eu ramanand alaturi de voi la organizare. Am vrut sa fac acest lucru duminica trecuta cand am fost la Laguna, insa din pacate Gigi nu a putut veni cu mine. Niciodata nu e tarziu.