N-am bagat de seama ora Mona, pina cind am postat poza, s-a nimerit, vad ca da bine in poza si Thx pt xxLike, am retinut. Din cauza berii nu am mai reusit a posta aseara..
Ieri
9 Martie , dupa o cafea prelungita, intr-un soare arzator, am iesit in oras, in micul orasel de fapt, pt. a face un pic de shoping. Inainte de plecare, am pozat pt remember
Am intrat pe la Banca Agricola pt a mai usura un pic cardul, apoi am intrat un pic la shping unde Maria si-a cumparat citeva dracii, printre care si o luminarica pt seara festiva
Avind in vedere ca marti urmeaza a parasi acest orasel provicincial simplu si simpatic prin natura constructiilor, am mai facut 2-3 poze ca amintire. Apoi ne-am oprit la magazin
La alimentara, am fotografiat oferta la cartofi, sacul de 20 kg cu 4,95 euro, restul calculati dvs. Au multe oferte atractive, se pare ca si aici viata nu-i prea roza cum ni se pare..
Am luat costite impanate cu 2,5 euro/kg, o bucata buna de cotlet de porc cu 3,5 euro/kg. Femeia ne-a si feliat-o pentru a ne fi mai usor, la masa festiva de Duminica cu Eugen.
Whisky e intre 7 si 14 euro. Berea, la acelasi pret cu noi, citeodata si mai rezonabila, depinde de magazin. In final am umplut cosurile. Initial am iesit la restaurant pentru costite.
Ca si in alte tari, majoritatea, chiar daca au deschis restaurantul, intre ora 15-18 nu servesc mincare, fiind perioada lor de pauza, insa nu-i regula, multi nu mai tin cont de pauza
Cu cosul plin, am decis impreuna sa plecam "acasa" abandonind ideea cu masa la o terasa restaurant. Am mai intrat pe la un magazin, unde maria si-a facut cadou o bluzita super
La masina, a pregatit costitele si cotlete, timp in care eu am pregatit gratarul, fiind "de servici", logic. In timpul serviciului, mi-am permis un whisky mic stins cu o bere, se stie..
Am mincat haiduceste, dupa cum se vede si mai jos..Am uitat sa zic ca mi-am prajit si o bucata de slanina, produs ce credeam ca nu-l gasesc, asa ca berea a lunucat mult mai bine.
Totusi, gustul costitelor de la gratar, nu s-a apropiat veci de cel a costitelor preparate la restaurant si mi-a explicat Maria si de ce, dar, intr-un final am fost foarte multumit si asa ..
M-am gindit si la Gigi Serpescu, caruia ii fac rau pozele mele, m-am gindit si la alti colegi in timp ce beam berica, asa ca nu v-am uitat. In final, am facut poza de familie la ora 9 fix
N-am stiut de ora pina nu mi-a zis Mona. Asta inseamna ca ne iubim si ca repetam figura la anul, poate in compania si altor colegi, ce au chef de un gratar in Portugalia pe 9 la ora 9
De astazi incepem sa ne obisnuim creierul cu faptul ca marti trebuie sa plecam. Va mai urma masa de la revedere de Duminica cu Eugen si apoi de luni incepem sa stringem mustaria.
Am lenevit destul, mai trebuie sa circulam. Zicea un coleg, gata, urmeaza drumul spre casa si incheiem. Asa o fi, dar drumul e lung si intentionam a vizita asa la pas si coasta de Est
Intii sa vad rezolvata problema masinii, care se va face nu unde vorbise Eugen, ci la un Service autorizat mai marisor, acrediat de vestici. Un vecin ne-a dat pontul si am vorbit deja.
Marti la 9 trebuie sa fim la ei. Se pare ca vom vizita doua zile si oraselul Boliqueime, unde este garajul, dar pina atunci, sa vedem ce mai iese pe aici, inainte de a ne saluta gazdele..
Deocamdata sint un pic si cu gindul la casa, la ai nostrii, cu toate ca skyp-ul rezolva multe probleme "de dor". Sint curios cum o fi sa dorm in patul meu, oare o sa ne "re-adaptam" ? :)
Va dorim
Weekend placut si cu caldura macar la jumatate din cita e aici. ( mai nou )
.