ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristian Irimescu scrie:ok, daca o sa ne delege cineva...
Aici cam ai si tu dreptate. Ai atins un punct sensibil cu asta, cu "delegarea". S-a discutat in sedinta ultimului CD de asa ceva si "am vazut" acea delegare.
Arata ca maneda aia din Botswana. :oops:
PS. Vezi tu de ca am zis "...daca chiar se doreste acest lucru " - legat de implicarea mea in organizarea acelei intalniri.
Asa-i unul ma suna si-mi zice sa nu las balta, iar unul imi zice ca-mi trebuie delegare din partea clubului sa vorbesc cu Ovidiu.
Ultima oară modificat 08 Mar 2012, 21:06 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
Cristian Irimescu scrie: ...Pai tu cum te gandeai.. ca esti print consort??? normal ca va trebui sa ai delegare!!!...
Uite ma si prostul de mine nu am cerut delegare nici la legalizarea Statutului, nici sa intocmesc memoriul catre Presedinte, nici sa-i fac domnului Iancu variantele cu grupurile sanitare. Se pare ca am lipsuri mari. :mrgreen:
Cristian Irimescu scrie: ...Dar lasa... cand o sa fii in conducerea clubului o sa afli cum stau lucrurile si nu o sa mai gresesti!!!
Bate-n lemn Cristi. Ar insemna sa se faca deratizarea. Nu intru eu in astfel de "echipe". Cand te-ai fript odata sufli si-n iaurt.
@ Gigi Catalin
La Cotroceni tot cu stampila Gigi intram ? Noroc cu politistul de la intrare ca nu ti-a cerut legitimatia de Presedinte.
Cred ca-i aratai moneda aia de care vorbiram mai sus, doar cu stampila nu cred ca-l pacaleai si parca vad ca ne rugam de Petrisor sa ne bege-nauntru.