forumul celor care ne sunt aproape la bine si la greu
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Traditia celebrarii femeii dateaza inca din vremea grecilor. Pe atunci, inclusiv maretii zei din Olimp aveau o zi in care sarbatoreau pe zeita Rhea, zeita-mama a tuturor, asociata deseori cu pamantul.
Astfel, odata cu ei si pamantenii sarbatoreau femeia-mama, creatoarea tuturor fiintelor vii si simbol al renasterii perpetue. Astazi, ziua de 8 martie celebreaza femeia la toate varstele, zambetul, gingasia, generozitatea si daruirea ei.
La multi ani fetelor noastre !!! La multi ani sotiilor noastre !!! La multi ani mamelor noastre !!!
Va iubim maxim :D
Primavara-n suflet va doresc !!!!!!!!
Sarbatoarea ta si a primaverii
Ultima ninsoare-ncarca merii
Dar curand ei plini vor fi de floare!
Martie, mamico, sarbatoare!
Sarbatoarea ta si-a primaverii!
Mama este...
Mama este fiinta aleasa de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pamant.
Pentru ziua ta, mamico
Pentru ziua ta, mamico,
Iti trimit un ghiocel
Cat de mic il vezi, cuprinde
Toata primavara-n el.
Daca s-a postat anterior un mesaj, era din cauza motanului familiei, Tigrutz, curios sa vada cum sta treaba cu tastatura.
Sa revin.
Sefa de haita a familiei Cojocea, adica eu, Anca, multumeste pentru toate urarile si gandurile frumoase aduse astazi femeilor si mamelor. Ziua mea a inceput frumos, cu o felicitare speciala facuta de fiul meu, Andrei. Sper ca toate mamele sa aiba parte de copii frumosi si sanatosi, de care sa se bucure in fiecare zi.
LA MULTI ANI!!!!!!
P.S. Sa nu uitam ca maine este ziua barbatului, deci mare grija la cadouri. :lol: