A 7 a Intalnire

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Luidort Peti
Membru fondator
18

A 7 a Intalnire

Mesaj de Luidort Peti »

e greu sa fi destept in asemenea situatii...
cred ca multi confund asociatia clubrv cu asociatia locatarilor din blocul h3...
asociatii de locatari sunt 1000,dar asociatia pentru rulotisti din romania este doar una !
de care toti ar trebui sa fim mandri ca o avem !
cum sunteti mandru cand vorbiti de cotnari,sau cand vorbiti de dacia,sau de george enescu...
este un efort,dar ar fi bine daca me-am putea tolera mai mult,si am putea aprecia unii pe altii mai mult si sa vedem ca multi oameni au contribuit cu dragoste ca aceasta asociatie sa fie,sa existe...
eu propun trei zile liniste,dupa care sa incercam din nou si din nou inpreuna ...
trei zile fara forum si fara asociatie...ca sa avem de ce sa ne bucuram la intoarcere
nu asi dori sa pronut nume,dar rog pe prietenii mei sa nu ne paraseasca !
ca avem nevoie de toti,ca sa putem spune ca suntem noi ! rulotistii din aceasta tara...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Încuiat