Hai ca devin si eu interesat de tema.
Gigi, vrei sa spui ca daca un moderator ma face albie de porci si imi blocheaza si accesul la forum ca sa nu ma pot apara, astepti pana la intrunirea adunarii generale ca sa iei masuri? Intre timp ii face pe toti si chiar si pe tine si nu mai ai nici adunare generala.
Nu mai da raspunsuri din astea de tip sedinta UTC sau ASC. Imi cer deja scuze pentru vehementa dar eu am ramas cel putin in topic.
Si eu am pus niste intrebari in ultimele luni pe diferite topicuri si nu am fost bagat in sema. Inca mai exista un topic in care ultima postare contine o intrebare a mea concreta ramasa fara raspuns.
Te rog sa te gandesti serios la intrebarile astea ale unora sau altora ca nu vin din aer ci din situatii concrete. Si daca astazi unii trec de o parte sau alta pana la urma vor ajunge in barca pe cale de a se scufunda, si cei la care tinem azi partea pot fi in alt moment, impotriva ideilor noastre. Nu putem transforma peste noapte relatia noastra de prietenie in functie de euforiile momentane.
Cel mai grav ramane efectul acestor dispute care pana la urma dezbina grupul din motive total diferite de motivul principal care ne-a adunat in asociatie.
In numele unicului interes comun al membrilor acestei asociatii
vacante cu RV-ul, gasiti o cale inteleapta de a inabusi conflictele nu de a le amplifica.
Pana la intrunirea viitoarei adunari generale, actualul regulament si statut sunt lege, dar cautati o forma noua a acestor documente pana la viitoarea AG.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?