Re: Intrebari pt administratorii si moderatorii forumului

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Cristi, tu iti dai seama cit de mult conteaza glumele tale ? Rid de ma prapadesc !! .. esti belea !
Si efectiv tu faci ca omului sa-i treaca suparearea pe bivol caci "camila" e o blinda ea de fel. :lol:
of off si iar offf..
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Rusu Mihail scrie:Am si eu o intrebare :
Cine poate sanctiona moderatorii sau administratorii, in cazul in care se constata ca acestia isi depasesc atributiunile prin atacuri la persoana, calomnii si alte acuze ?
Nu este obligatoriu in cazul forumului nostru, ci e o intrebare generala, in cazul oricarui forum. Multumesc si astept un raspuns. Dar, oare cine imi poate raspunde ? :)
Poate exista forumisti cu experienta , sau admini, in alte forumuri.
RASPUNS;Adunarea generala a membrilor cotizanti conform statutului dar si ROI .

Deci , Mihai isi doreste o persoana care sa ii supravegheze pe moderatori si admini !!!! ...DAR daca si acea persoana isi depaseste si ea atributiile ??? ...mai punem una sa o supravegheze si pe acea persoana....si tot asa .

Intodeauna , inca de la inceputul acestui forum dar si a Asociatiei s-au gasit persoane sa ceara socoteala , ...
de la aceste ,,cereri,, am ajuns ca ne-am despartit in mai multe forumuri .
Din aceasta cauza in loc sa ne gasim linistea si bucuria in intanliri frumoase foarte multi dupa un timp renunta ...

Lasati moderatori sa isi faca treaba .
ATENTIE .
Daca gasiti o postare in care se incalca regulamentul e suficient sa apasati butonul ,,raporteaza mesaj,, ...pentru a evita sa incalcati chiar Dumneavoastra Art 5 Lit.l din Regulament.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

moderatorii sunt supravegheati de administratorul forumului.
administratorul forumului este supravegheat de Proprietarul forumului.
proprietarul forumului este asociatia club rv. cred ca in asociatie trebuie gasit o persoana care sa se ocupe de asa ceva...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Asta se deduce din ce am scris si eu mai sus ....Adunarea Generala nu este Clubrv ???

O sa votam in AG daca va fi cazul .
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Cautam persoane care sa controleze alte persoane.
Gresit !
Faceti un statut si un regulament clar, cu cat mai putine restrictii dar acelea care raman sa fie foarte bine definite.
Deasemenea trebuie stabilit prin aceste acte normatiove ierahiile decizionale si modalitatile de atentionare si pedepsire.
Degeaba spui ce nu are voie daca nu specifici ce pateste daca greseste.
Trebuiesc facute regulamente separate pentru membrii cotizanti si pentru memrii pe forum in general, altfel nu vom putea impaca si capra si varza.
In momentul acesta regulamentul vrea sa fie panaceu universal care rezolva problemele tuturor celor care navigheaza pe internet.

Mihai am vazut acolo un offf cu naduf si erea un of curat romanesc.
Te stiu om intelept asa ca e bine sa treci cu vederea acele atacuri considerandu-le facute de unii care nu sunt in stare de ceva mai bun.
Atacul este metoda celor slabi, facut cand nu mai gasesc alte variante.
Si eu fac uneori observatii unuia sau altuia dar incerc pe cat posibil sa o fac cu perdea doar sugerand ideea. Cand nu reusec asta insemna ca sunt depasit de situatia de moment si mai tarziu regret ce am facut.
Sunt convins ca multi ataca la nervi fara sa se controleze iar mai tarziu orgoliul ii opreste sa ceara scuze.
In definitiv putem sa neglijem pur si simplu postarile celor pe care ii detestam.
Trateaza-i postarile cu indiferenta, si vei pedepsi mai rau decat daca raspunzi.
Fara riposta conflictul dispare.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Vreau sa ma ocup eu sa-i penalizez pe modezi, pe admini, pe AG si mai ales pe CD :twisted:.
P.S. Cum zicea cineva; am sa le smulg unghiile, le tai nasul si mai veniti voi cu idei pe PM
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Intrebarea mea a fost O INTREBARE, nu cum a rastalmacit-o adminul, ca as dori eu o alta persoana, pt. a controla Adminul si Moderatorii...(nu stiu de ce, ca am scris clar si simplu)

Cine poate sanctiona moderatorii sau administratorii, in cazul in care se constata ca acestia isi depasesc atributiunile prin atacuri la persoana, calomnii si alte acuze ?

Daca nu se poate raspunde, nu-i problema, o vom discuta in AG. Spun asta pt ca deocamdata, eu nu am vazut in cazul nostru si obligatii ale acestora, cum am gasit in alte forumuri.

Deocamdata am procedat conform regulamentului, abtinindu-ma de a comenta, jigni, etc. Am trecut peste situatie, cum zicea Traian, dar, indatoririle conducerii trebuie specificate.
Nu putem asista la nesfirsit a ne uita cum unii cu drepturi au numai drepturi si sint intangibili indiferent ce fac. Nu e cazul numai al nostru, repet e un caz general ce trebuie stabilit.
Vedeti vre-o umbra de aluzie sau ceva rau in ce am scris ? Daca e ceva rau undeva, eu imi pun capul la ghilotina si il las pe Gigi Serpescu sa mi-l taie, dar asa mai usor, ca nu merit :)
Propun sa inchidem discutia si daca se continua sa fie strict oficiala cu raspunsuri concrete. Multumesc pentru intelegere si inca astept un raspuns oficial la intrebarea mea pertinenta

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Catalin Gigi scrie: RASPUNS;Adunarea generala a membrilor cotizanti conform statutului dar si ROI .
A mai fost dat odata acest raspuns ...
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Hai ca devin si eu interesat de tema.
Gigi, vrei sa spui ca daca un moderator ma face albie de porci si imi blocheaza si accesul la forum ca sa nu ma pot apara, astepti pana la intrunirea adunarii generale ca sa iei masuri? Intre timp ii face pe toti si chiar si pe tine si nu mai ai nici adunare generala.
Nu mai da raspunsuri din astea de tip sedinta UTC sau ASC. Imi cer deja scuze pentru vehementa dar eu am ramas cel putin in topic.
Si eu am pus niste intrebari in ultimele luni pe diferite topicuri si nu am fost bagat in sema. Inca mai exista un topic in care ultima postare contine o intrebare a mea concreta ramasa fara raspuns.
Te rog sa te gandesti serios la intrebarile astea ale unora sau altora ca nu vin din aer ci din situatii concrete. Si daca astazi unii trec de o parte sau alta pana la urma vor ajunge in barca pe cale de a se scufunda, si cei la care tinem azi partea pot fi in alt moment, impotriva ideilor noastre. Nu putem transforma peste noapte relatia noastra de prietenie in functie de euforiile momentane.
Cel mai grav ramane efectul acestor dispute care pana la urma dezbina grupul din motive total diferite de motivul principal care ne-a adunat in asociatie.
In numele unicului interes comun al membrilor acestei asociatii vacante cu RV-ul, gasiti o cale inteleapta de a inabusi conflictele nu de a le amplifica.
Pana la intrunirea viitoarei adunari generale, actualul regulament si statut sunt lege, dar cautati o forma noua a acestor documente pana la viitoarea AG.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Domnule Baltateanu, discutam situatii ipotetice?? :D
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Niky Radu scrie:Toti ne-am prins de acest interes si iti multumesc Vali ca ai "aprins" lumina pe forum,ca sa nu inteleaga lumea altceva, orice parteneriat inceput de la 0 trebuie dus pana la capat conform contractului, si este un lucru bun ca se doreste a fi sprijinit , pana cand aceasta locatie(Rasnov) nu indeplineste sau nu egaleaza alte locatii in conditii si pret de campare bun pentru 100-150 de rulote nu are rost sa mai fie mentionata ca o varianta de intalnire nationala sau de orice fel de intalnire, cand aceste conditii vor fi indeplinite si vom lua la cunostinta de ele ar putea deveni o optiune de luat in seama...pana atunci sunt doar vorbe in vant...in cazul de fata gandesc ca o a 2a optiune de locatie contra Laguna ar trebui sa ofere cel putin aceleasi conditii si numai pretul camparii si al mesei festive sa fie mai mic sau egal decat la Laguna, ca sa fie luata in considerare.
Sorin Draghici scrie:Multumesc Niky Radu pentru parerea ta exprimata mai sus. Daca doresti sa fie luata in seama te rog complecteaza cererea de a deveni membru asociat la Asociatia Clubrv si da fuga la caserie sau banca si plateste cotizatia pe anul 2012. Daca nu ai intentia de a deveni membru asociat in cadrul asociatiei te rog sa ceri unui moderator sa stearga postarea ta de mai sus si sa lasi membri asociati sa dezbata, propuna si sa voteze locatia unde va avea loc Intalnirea Nationala

PS Rog un moderator sa stearga postarea mea dupa ce colegul Radu se va hotara ce face.
Am cateva intrebari 1. Ce parte a regulamentului am incalcat prin postarea mea mai de sus?
2. Este legala postarea mea?
3. De ce este incurajata prin like-uri raspunsul colegului Draghici chiar de voi daca nu am incalcat regulamentul, exista si un regulament
nescris despre care trebuie sa-l stiu sau l-am omis?
4. De ce nu se face un anunt precum ca membrii necotizanti nu au voie sa faca postari pe forum si de ce forumul permite acest lucru?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

asa este.
un moderator pana la urma este,ar trebui sa aiba functia de sluga.
adica acel cineva care are rolul de a ajuta,a servi.
ca si un deputat...hihi
si nu suntem totusi egali.
atuncia v-om fi toti egali,cand toti participanti o sa contribuie egal la construirea asociatiei si a forumului.
pana cand unu dau ca altul sa profite nu vorbim de egalitate
si nu ma mir ca multi cu stelute multe se supara .
e greu sa fi moderator,si mai ales ca nimeni nu-ti da pentru munca asta nici un ban,doar iti pierzi timpul citind o gramada de prostii,dar nu e obligatoriu .
multe prietenii s-au dus dracului din cauza acestui forum,prietenii care s-au legat pe acest forum.
ar fi bine mai multa toleranta.
si cum spune traian ar trebui niste reguli mai simple,mai usor aplicabile..
de 7 ani sunt rulotist,am avut ocazia sa intilnesc sute ,sau poate si mii de rulotisti,si am avut ocazia sa constat cat de diferiti suntem,ca avem toti o rulota sau autorulota nu inseamna aproape nimic.
de aceea e greu de mentinut un echilibru pe forum,cati suntem atatea personalitati.
e mai usor in clubul suzuki.toti vorbesc de acelasi lucru,in forumul rulotistilor cred ca este cel mai putin vorba despre rulotism...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Scrie răspuns