Ajutor pentru Andreea

propuneri de actiuni
actiuni finalizate
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Adrian Liopa
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 29 Sep 1967

Re: Ajutor pentru Andreea

Mesaj de Adrian Liopa »

Tratamentul se face la IOB Fundeni etj 5 ONCOPEDIATRIE.Va multumesc.
SA AUZIM DE BINE...
Petre Scolareanu
Membru asociat
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 21 Iun 1967

Mesaj de Petre Scolareanu »

Buna seara,
Un coleg doreste, daca puteti, sa-i trimiteti pe adresa de mail parpaneata@yahoo.com toate analizele pe care le aveti (scanate cat mai lizibil).
Sanatate, noroc si multa putere va dorim in continuare.
Cu stima ,
Petre Scolareanu
Petre & Rodica
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Challenger Mageo
0722.404.296
Adrian Liopa
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Liopa »

Le voi trimite. Va multumesc.Ma sunat sotia si pe Andreea o doare coloana din cauza injectiei facute de medic.Of da-mi Doamne putere.
SA AUZIM DE BINE...
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Din pacate nu va pot ajuta...Nasa noastra lucreaza in Spitalul Fundeni la oncologie nu la Institut.
Ramanem alaturi de voi si daca putem ajuta cu ceva o vom face.Putere voua si Andreei!
Irina, Mircea,piticii si Raya
Adrian Liopa
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Liopa »

Buna seara.
Pe data de 14 martie ne prezentam din nou la spital pentru tratament.In 23 martie ne asteapta Domnul doctor Tascu Alexandru(medicul care a operato pe Andreea)pentru un nou CT ca sa vada daca tumora creste din nou.Speram ca sa nu mai apara.Cam aceste este programul pe luna asta.De altfel medicii de la IOB Fundeni au spus,citez:"Ce mai cautati acolo???"La aceste vorbe Tania a luat foc.De altfel si Medicul Tascu sa suparat replica lui fiind:"Sunt doctori care nu vad decat in fata ca un cal."De strigat la cer.Asteptam vesti de la dumneavoastra.V-a dorim toate cele bune.
SA AUZIM DE BINE...
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Sa dea Domnul un rezultat bun pe 23 la CT si insanatosire grabnica !
Orice problema are o rezolvare practica
Adrian Liopa
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Liopa »

Mihai,ti-am lasat mesaj si pe mess. dar ca sa fiu sigur iti scriu si aici.Am inteles ca in drumul spre casa treceti prin Germania.Avem nevoie pentru pitica de un medicament.Ii zice DEXAMETAZONA.Luati si voi 3-4 cutii.Toate cele bune.
SA AUZIM DE BINE...
Adrian Liopa
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Liopa »

Buna seara tuturor,
Azi am vesti foarte bune pe care vrem sa vi le impartasim.Azi dimineata ne-am dus la Spitalul Bagdasar la Domnul Tascu alexandru pentru controlul de 3 luni de la operatie.Asa ca lu Andreea i sa facut un CT(in zona unde a fost tumora) si multiple radiografii pe traseul furtunelului ca sa vada daca sunt probleme.Vestea buna este ca totul este perfect,tumora nu a mai crescut locul este vindecat si nu a dat semne sub nici o forma ca ar vrea sa creasca.Suntem bucurosi si foarte increzatori dar lupta va continua.Problema este ca acest medic oncolog de la IOB Fundeni mi-a dovedit inca o data ca este un tip de om care nu face decat experimente pe copii dar fara nici un fel de investigatii.El de altfel vroia sa ii faca raze pe locul unde fusese etirpata tumora.Aceste raze le faci doar daca exista semne ca ar creste tumora dar el.......Ultima data cand am fost la sedinta cu citostatice pentru ca nu am avut bani sa ii bag in buzunar nici nu sa uitat la fetita cum o facea de obicei.Mai mult a schimbat si tratamentul fetei fara sa ii comunice nimic sotiei.I-a administrat un tratament mult mai puternic fara nici o explicatie.Rezultatul acestui tratament a fost groaznic.Andreea nu la suportat cum trebuie drept rezultat ca i sa umplut toata cavitatea bucala cu afte ulceroase de nu putea sa manance nimic.Abia azi dupa numeroase tratamente natursite a reusit saracuta sa bea un pic de lapte cu paiul.Maine mergem sa cautam o clinica care sa poata face o analiza a sangelui ca sa putem vedea daca exista celule canceroase.Sa vedem daca exista o asa clinica.In IOB nu mai am incredere.
Cam acestea sunt vestile.Va dorim tot ce este mai bun pe aceasta lume.
SA AUZIM DE BINE...
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Ne bucura vestile bune si ne rugam la bunul Dumnezeu pentru vindecarea complea a micutei Andreea ! :)
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Popescu »

Tratamentul oncologic presupune asociere chimioterapie,radioterapie ,act chirurgical.Sa inteleg ca se refuza "razele" ?
Hilux Vigo + Knaus 500
Adrian Liopa
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Liopa »

1)Inainte sa faci un tratament cu citostatice trebuie sa faci niste examene pacientului.Lucru nevazut in cazul Andreea.
2)Tratamentul cu raze se face dupa efectuarea unui CT a locului unde a fost tumora pentru a vedea daca aceasta nenorocire mai creste.Eu si sotia am refuzat aceste raze pentru ca medicul de la IOB Fundeni nu a venit cu niste explicatii si motive plauzibile.Declaratia lui in tot ce a facut a fost limitata la o singura fraza",Vom vedea pe parcurs ce se intampla."
3)Ce inseamna un tratament cu raze la IOB Fundeni?In primul rand aparatul este vechi si da erori adica ii pleaca raza si in alte locuri...mai pe romaneste rateaza,da pe langa.
Care sunt consecintele acestui tratament mai ales la un copil de 5 anisori? Inseamna stagnarea cresterii si daca locatia este langa trunchiul cerebral cum este cazul nostru poate conduce la tembelism,pierderea memoriei.
Si daca mai da raza rateuri??? Va las sa ganditi.....
Toate cele bune.
SA AUZIM DE BINE...
Adrian Liopa
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Liopa »

Am venit de la spital(IOB)unde sunt fetele si am auzit cum o mamica a primit urmatoarea veste de la medic.....Doamna azi veti pleca acasa cu baietelul.....nu mai avem ce sa ii facem......
Comentati daca aveti ce.Andreea face perfuzii cu antibiotic si vitamine pentru ca azinoapte am plecat de urgenta la spital ca avea temperatura 39,5 si gura plina de afte de ii curge sange din gurita si ii este foame si nu poate manca de 6 zile.Ce raspuns mi-a dat medicul Gruber???Da se mai intampla la un tratament mai puternic.Nu mai pot scrie,imi vine sa urluu.....
SA AUZIM DE BINE...
Scrie răspuns