Cheile Dobrogei

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Cheile Dobrogei

Mesaj de Rusu Mihail »

Avind timp la dispozitie am studiat un pic mai in amanunt, siteul http://www.romania-natura.ro prezentat de Nicolae Nasalciuc la topicul "Propunere - itinerarii turistice". Excelent site.

Avind in vedere ca intre Paste si 1 Mai ar exista aprox 8-9 zile libere, ne-am gindit ca ar fi aproape de vizitat aceste Chei Dobrogene, care din poze arata extraordinar de bine.
Este un loc total necunoscut noua, cu toate ca toti cei de aici am trecut pe linga acea ramificatie din Mihail Kogalniceanu, de zeci de ori ( noi drumul acela il folosim spre mare )

Intrebare : Stie cineva din dobrogeni sau altcineva de aceasta locatie ? Are cineva alte detalii inafara de cele prezentate de acest site ? http://www.romania-natura.ro/node/533
Daca citim despre zona si posibilitati plus ca din poze arata super, cred ca vor fi doritori de o asemenea excursie, macar in viitor. Asteptam un raspuns, poate cineva a fost acolo.

Imagine

Imagine

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
George Chirila

Re: Cheile Dobrogei

Mesaj de George Chirila »

Spre rusinea mea Domnule Rusu ,cu ocazia postarii dvs ,am aflat de aceste chei . Pana acum nu cunosteam acest fapt . Si pot sa spun ca geografia ,mai ales a Romaniei nu-mi este straina deloc . Am trecut de multe ori pe acolo ( mergeam la un prieten in Sarighioi de Deal ,judetul Tulcea). Zona este foarte frumoasa Stiu ca se numeste Podisul Dobrogei - Platoul Casimcei !
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Da foarte frumos, am fost si eu de 2-3 ori in zona.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Tocmai ati divulgat o surpriza pe care voiam sa o facem clubului.Am discutat cu Vali Panait si era in plan sa mergem sa vedem locatia pentru a avea o rezerva in cazul in care se inunda la Seimeni. Eu cunosc zona. La o distanta de 7 Km se afla manastirea Casian, cu pestera Casian unde a trait Sf.Casian.Tot la 7 Km se afla 2 pesteri care se pot vizita dar nu sunt amenajate. La 3 Km se afla un complex piscicol dar care nu stiu daca a dat drumul la pescuit. Problema este ca desi este declarata rezervatie naturala,de sarbatori si in wekend se aglomereaza de grataragii si cortisti care asculta fiecare ce ii tuna. Eu cu Vali vom merge sa vedem ce se poate face si poate gasim o poienita in padurea de dinaintea Cheilor Dobrogei.
Manastirea
Imagine
Lacul
Imagine
Linga rondoul de apa ar fi loc de campare
http://img141.imageshack.us/img141/8539/dsc00431a.jpg
Intrarea in Pestera Casian si interior
http://img141.imageshack.us/img141/4016/dsc00433ek.jpg
Imagine
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Zici ca nea' Mihai ne-a citit gandurile...nu mai poti sa tii nimic secret :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Ca sa vezi ce buni telepati suntem,noi am vorbit ieri si el a scris azi .E vorba de distanta . :D

Cred ca ''aginturili'' ne-au interceptat mesajele !!
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Telepatia functioneaza si la 5000 km se pare (am o antena buna) Bun acest site si vazind ce-a scris Vali la topicul Paste 2012, ma gindeam si eu sa avem o "rezerva"

Baietii de pe site, multi speologi, au descris super zona, iar cind am vazut pozele,...m-am gindit ca nu-i rau de vizitat chiar cu legea picnicului, care inca nu-i iesita.
Noi fiind "ecologisti", sigur nu ne va goni nimeni, nu mi-e teama. Totusi, speranta e in Seimeni, poate daca da caldura va usca locul, ca tare frumos a fost si acolo..
Deci am intuit bine Cheile Dobrogei. Asa ca oricare va fi situatia, vom da o fuga pe acolo intre cele doua intilniri. Se pare ca ne-am obisnuit sa locuim in camper.. :lol:

Asta-i poza care sperie, dar nu prea vad gunoaie in jur...E ca la Seimeni, cind au plecat grataragii, a ramas curat de necrezut...rezulta ca e multa lume buna in zona.

Imagine

Imagine

Daca ajunteti prin zona, e bine de vazut de unde se poate lua apa cit de cit .. De fapt stiti voi bine, nu mai e cazul. Sa localizati magazinele de unde putem lua bere !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Staetu Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Staetu Gigi »

mergeti si vizitati zona cu toata increderea...o recomand...foarte frumoasa, ar mai fi in zona si pestera liliecilor de vazut...
Scrie răspuns