Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gigi este presedinte
Cap sa ai ca ,, de "" si minte !?
Astazi nu-l intereseaza rima
Ci sa-l iubeasca Geanina ....
Despre ,,Nasu " ce sa zic
Este cel mai bun amic
Cu chelie si mustata
El pe ,,nae" il rasfata
Cu postari dar si cu ,,ban"
De nu-l uita peste ani :mrgreen:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Chelios asa cum stii,
Nas'tu Vali (zis Valutza)
Dupa cum zice Simona,
Este cel mai tare-n....brazda.
Na ! Ca rima nu-mi iesi,
Dar poate citesc copii !
Ati vazut mai oameni buni ,
Ca eu nu va spun minciuni ?
Locul lui este sub masa,
Ca doar este SEF in casa.
Si de-acolo el proclama :
"E asa cum zici tu, mama !" :mrgreen:
Ca-l pierduram pe Ninel,
Te las sa respiri nitel
Si iti zic si Somn usor ,
Poate-ti trece de odor
Iar maine cand te-oi trezi,
Versuri nu vei mai gasi !
Trebuia sa va inscrieti la ''Romanii au talent'' ! Sunteti off-topic si aveti cu totii cate in avertisment ! Ninel are doua si urmeaza BANpentru ca nu a stiut ca pe nasisu' il mai chiama si Don Mazare !
Nu pot sa cred , nu pot sa cred ....cata invidie....domne toate aceste versuri au legatura cu titlul ,,visul meu ,,, .
Domne aceste versuri emana dragoste colegiala .
Se bucura alaturi de mine la achizitia cea noua .
Fiecare se exprima in felul sau ...pe Ninel il inteleg , daaar Sandu m-a ULUIT :mrgreen: ...
Dragilor va multumesc inca odata pt cuvintele frumoase , pt poezii , pt tot .
Ramane sa fac cinste la urmatoarea intanlire comuna , nu fac separat sa nu manance unu de 2 ori ...
Hai ajunge ca i se urca la cap. Ati umplut forumul cu atatea poezii si laude.
De cand incepeti concediul ala? Iesiti si voi o data pe ploaie si gata, ati udat-o.
Veniti cu ea la Rasnov ? Va rezervam un loc in terenul cel mai desfundat , sa va scoatem duminica cu caii.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Da da daaaaa o sa vin cu ea la Rasnov ...daia ca mi sa urcat la cap :mrgreen: .
Si eu am visat inainte , nu renuntati sa visati ca poate veni o zi, in care visul poate deveni realitate ...eu va urez indeplinirea tuturor viselor....la toti !!!