legea picnicului...

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Nelu Predonu

Re: legea picnicului...

Mesaj de Nelu Predonu »

In urma cu cateva minute am primit un telefon de la Presedintele ACCCR Petrisor Iancu, care informat de demersurile pe care le initiem, si-a exprimat acordul pentru ca demersul sa fie sustinut si parafat si de ACCCR. Bravo Petrisor ! In astfel de momente trebuie sa uitam de lucrurile care ne-au indepartat unii de altii.
Ii felicit pe membrii CD ai ACCCR care au luat aceasta decizie, pana ca eu sa le prezint oficial demersul propus.
Petrisor mi-a mentionat ca daca este nevoie de ceva, este dispus sa ajute cu tot ce tine de acest demers.
Sorin Draghici
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Draghici »

Se poate obtine o parere autorizata din partea transportatorilor din RO daca ei considera ca sunt afectati de lege , asa cum e definit in lege picnicului se poate obtine?
In conditiile cat ei lucreaza cu o diagrama si in pauza de condus se RELAXEAZA si SERVESC MASA in parcare pe domeniul public al statului :?:
Poate mai gasim sustinatori pentru reintoarcerea legii in parlament.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Sorin Draghici scrie: ...Poate mai gasim sustinatori pentru reintoarcerea legii in parlament.
Da Sorin, ar putea fi alaturi de noi "Societatea Civila" care din pacate lipseste cu desavarsire.
Initiatorii legii poate au avut intetii bune, insa, asa cum ea este formulata, va aduce numai deservicii si loc de abuzuri.
Multi pe diverse siteuri pe care le urmaresc, apreciaza ca bine venita o astfel de lege, insa, ei nu cunosc enuntul acestei legi, au luat act de ea la modul generic, habar nu au de rulotisti si de cum ne afecteaza aceasta lege pe noi si nu numai pe noi. Vor incepe sa-njure cand vor cadea prada abuzurilor permise de aceasta lege. Cam toti o comenteaza pe site-uri la modul superficial, al habarnistului care isi da cu parerea.

PS. Sa va mai zic de prapadul din industria pe orizontala facut de aceasta lege, in randul producatorilor si importatorilor de accesorii camping ?
Gabi Popa
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Popa »

Va multumim tuturor celor care va implicati in aceasta actiune si va uram succes!
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Am si eu nevoie de sigla ClubRv intr-un format acceptabil, cat mai mare. Sigla de la ACCCR o am.
Multumesc !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

si sigla mea ?...
a...doar unii...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Peti, demersul este facut de asociatiile cu personalitate juridica, pot poate aminti in memoriu si de acceptul de reprezentare al unor cluburi rulotistice din Romania si sa le enumar. Acest accept insa, nu stiu daca il voi mai putea lua in timp util.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

caravanclub este persoana juridica.in forma de fundatie. nume RES club. adica rulote -excursii- sport.
:D dar nu conteaza.
fundatia a fost facuta cu acordul ministerului culturii in 1991.
a fost transformata si adaugata activitate in 2010.
off topic - va rog stergeti.
tel. 0722 509492
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Buna seara!
Prin inplicarea mea intr-un partid politic ,poate pot aduce un aport la inbunatatirea conditiilor pentru rulotisti sau pentru ceva derogari din partea ministrului turismului. sper sa pot face ceva pe plan politic .
Daca nu m-am inplicat in activitatile organizate de catre colegii forumului nu inseamna ca raman nepasator la legea care baga in oala "cefele late" cu cei care apreciaza natura si frumusetile ei.
Maine voi lua legatura cu cei mai mari si inpreuna sper sa putem face ceva pentru fenomenul rulotistic .
NU fac politica aici si deaceea nu voi da mai multe detalii.
O seara buna tuturor!
Fendt 420 Saphir+ Passat
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Ba chiar conteaza Peti ! Nu am stiut acest lucru. Nu trebuie sters.
Astept sigla Peti, in situatia in care esti de acord cu demersul nostru. Gasim o solutie sa integram si fundatia / clubul tau in demersul nostru. Daca ai un fax color pot sa-ti transmit memoriul in vederea semnarii si stampilarii lui, binenteles daca vei fi de acord cu formularea acestuia.

@ Arcadie Sandu
Domnule Arcadie, intr-un astfel de moment ajutorul dumneavoastra ne poate fi de mare folos.
Chiar daca acest prim demers al nostru va fi sortit esecului, vom avea in continuare nevoie de diverse actiuni de lobby pentru influientarea deciziilor politice in probleme ce tin de necesitatile comunitatii noastre.

@ Peti
Pe sigla este bine sa apara si ceva in limba maghiara, ar fi buna mentiunea cu "Clubul rulotistilor din Transilvania" in romana si-n maghiara.
Ultima oară modificat 22 Feb 2012, 22:57 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

stampila si fundatia o folosesc la semnarea de contracte de parteneriat cu cluburi din strainatate...e simbolic...
nu doresc sa ma implic ,deoarece nu am timp,nu inteleg despre ce este vorba,sunt departe de bucuresti...
si nici macar nu am avut timp sa citesc.
doar declar ca sprijinim si noi demersul care credeti ca ar fi util.
Fişiere ataşate
IMG_0002-001.jpg
IMG_0002-001.jpg (55.65 KiB) Vizualizat de 1210 ori
Ultima oară modificat 22 Feb 2012, 23:01 de către Luidort Peti, modificat 1 dată în total.
tel. 0722 509492
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Am inteles, dar esti de acord sa amintesc si de clubul tau ca sprijina acest demers de intoarcere in Parlament a Legii Picnicului ?
Pot sa atasez si sigla ? ea este perfecta asa cum ai postat-o.
Scrie răspuns