Am mutat aici postarile referitoare la Legea picnicului. Topicul de la Protectia mediului va fi inchis .
Re: Legea picnicului
Post Number:#66
Postby Rusu Mihail » 22 Feb 2012, 01:44
Deputaţii au adoptat astăzi proiectul legii picnicului. Românii nu vor mai avea voie să organizeze picnic decât zonele special amenajate, dotate cu facilităţi şi utilităţi.
În caz contrar, vor primi amenzi cuprinse între 100 şi 5.000 de lei. - Asa ca vom vedea incotro ne vom mai putea indrepta pentru a ne simti independenti ca pe timpuri..
Detalii dragute de inceput, gasim aici :
http://www.adevarul.ro/actualitate/even ... 35390.html
PS: Daca apare legea in totalitate, probabil miine, (azi nu am gasit-o) , rugam sa specificati linkul. Sint curios incotro ne vom mai putea indrepta, incepind de azi, 21 Febr.
.
Post Number:#67
Postby Cristi Nastase » 22 Feb 2012, 06:22
Rusine celor cu mustar la gura ...stiu ei care ...aia cu votul care-si cara demnitatea in galeata :oops:
La prima iesire voi scrie pe un afis mare urmatoarele IN ACEASTA RULOTA NU SE CONSUMA NIMIC ,am venit mancati de acasa (si nici nu vorbim sa nu se interpreteze ca mestecam ceva ... pe sest )
Voi agata niste perfuzii de rulota in caz ca-mi este ceva foame, si un brat de pemparsi sa nu distrug raurile patriei
O poza imensa cu un foc de tabara va trona intre rulote unde noi "dusmanii "mediului vom auzi trosnitul lemnelor din foc (inregistrare audio )
In rest ...ma mai gandesc
Nici o masa fara peste
Mercedes 190 D,Dacia Logan 1,4 Eriba Hymer Troll (1976 )
Cristy Bucataru
Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)
Posted 21 Feb 2012, 19:53 by Ninel Gavanescu
Poate ca abia acum a venit randul asociatiilor rulotistice sa-si arate valoarea si insemnatatea !! ca de , pana acum ,,haosul in natura " a fost la el acasa
Post Number:#203
Postby Bratulescu Ionut » 22 Feb 2012, 07:41
Gluma ...gluma ...dar e' groasa !
Ar trebuii facut ceva....!(vis-a-vis de legea picnicului) De catre cine ???
Las CD-ul sa ghiceasca !...Spor la treaba !
Off ori nu...eu tot am scris !
TRUMA Service Partner Tel: 0724 CLUBRV
Orice problema are o rezolvare practica
Burstner 4308 +TEC 515 + Opel Frontera Sport + Opel Astra Caravan