Nu prea mi-a venit sa cred ca gasim cine stie ce miscare intr-un oras asa mic, dar, se pare ca m-am cam inselat. Dupa 1 km. din cei 2 pina in oras, se auzea muzica.
Lume chiar peste masura asteptarilor. Nu a trebuit sa inaintam prea mult, caci, din mica piata unde facem cumparaturi de fel, am vazut sirul celor ce ne-au delectat.

La scurt timp dupa ce am ajuns, dupa defilarea a numai doua echipaje, a aparut si "echipa de soc" , se pare ca cea mai "interesanta" pentru foarte multi dintre noi..
Fiecare echipaj avea muzica sa. Fetele dansau pe samba, logic. S-a lasat cu poze, filmari si aruncare de confetii. Bineinteles ca si ele rasplateau publicul cu "bezele".

Cred ca-i suficient 3 poze..pentru ca mai urmeaza si altele..adica alte echipaje vroiam sa zic. Asa mi-am dat seama ce rau e la noi, pt ca nu prea avem si un carnaval.

Daca tot eram la rondul din pietisoara, am profitat de ocazie, pt ca acolo intorcea coloana si am dat fuga, ca sa nu zica colegii mei ca nu am facut si o poza "miseleste" :)

Nu am rezistat sa nu fac citeva poze instant citorva mici frumuseti. Chiar daca nu-s calitative, va dati seama cit or fi muncit parintii pina sa le aranjeze asa cum vedeti

Lumea vesela si atmosfera de sarbatoare, intregea peisajul. Chiar daca nu le intelegeam limba, mi-am dat seama ca era chiar o zi festiva cu adevarat pentru portughezi.

Cei trei "muschetari in fuste scurte" , care aratau destul de bine,.. imparteau bomboane si cite un pupic, in ritm de muzica portugheza.. Fiind cu Maria, nu mi-am permis...

A reaparut trupa de soc, dar de data asta m-am apropiat mai mult de carul de reportaj si in semna de adio am mai tras citeva cadre, pt ca deja Maria ma tragea de mineca

Inainte sa plec, am mai baut un paharel de bere rece, caci ma cam incalzisem de la atita parada. Si-am incalcat pe o sa, caci chiar asa si era.. Postez filmuletul ca se vede altfel.
.