3 luni in camper / 2012 / Mihai Rusu

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: 3 luni in camper

Mesaj de Rusu Mihail »

Duminica 19 Febr- a inceput Carnavalul. Serbarile au loc 3 zile pe tot teritoriul Portugaliei. Am ales sa mergem la Moncarapacho, pt ca este cel mai apropiat orasel.
Nu prea mi-a venit sa cred ca gasim cine stie ce miscare intr-un oras asa mic, dar, se pare ca m-am cam inselat. Dupa 1 km. din cei 2 pina in oras, se auzea muzica.
Lume chiar peste masura asteptarilor. Nu a trebuit sa inaintam prea mult, caci, din mica piata unde facem cumparaturi de fel, am vazut sirul celor ce ne-au delectat.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La scurt timp dupa ce am ajuns, dupa defilarea a numai doua echipaje, a aparut si "echipa de soc" , se pare ca cea mai "interesanta" pentru foarte multi dintre noi..
Fiecare echipaj avea muzica sa. Fetele dansau pe samba, logic. S-a lasat cu poze, filmari si aruncare de confetii. Bineinteles ca si ele rasplateau publicul cu "bezele".

Imagine

Imagine

Imagine

Cred ca-i suficient 3 poze..pentru ca mai urmeaza si altele..adica alte echipaje vroiam sa zic. Asa mi-am dat seama ce rau e la noi, pt ca nu prea avem si un carnaval.

Imagine

Imagine

Imagine

Daca tot eram la rondul din pietisoara, am profitat de ocazie, pt ca acolo intorcea coloana si am dat fuga, ca sa nu zica colegii mei ca nu am facut si o poza "miseleste" :)

Imagine

Nu am rezistat sa nu fac citeva poze instant citorva mici frumuseti. Chiar daca nu-s calitative, va dati seama cit or fi muncit parintii pina sa le aranjeze asa cum vedeti

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Lumea vesela si atmosfera de sarbatoare, intregea peisajul. Chiar daca nu le intelegeam limba, mi-am dat seama ca era chiar o zi festiva cu adevarat pentru portughezi.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cei trei "muschetari in fuste scurte" , care aratau destul de bine,.. imparteau bomboane si cite un pupic, in ritm de muzica portugheza.. Fiind cu Maria, nu mi-am permis...

Imagine

Imagine

A reaparut trupa de soc, dar de data asta m-am apropiat mai mult de carul de reportaj si in semna de adio am mai tras citeva cadre, pt ca deja Maria ma tragea de mineca

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Inainte sa plec, am mai baut un paharel de bere rece, caci ma cam incalzisem de la atita parada. Si-am incalcat pe o sa, caci chiar asa si era.. Postez filmuletul ca se vede altfel.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Carnaval Moncarapacho 2012 ( original )

Link direct Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=kpXmJlxSZEg

Scuzati auditia - este varianta bruta, cea reala. Vizionare placuta ! :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Superb, ati prins o distractie pe cinste...mi-a placut faza cu poza "miseleasca"
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Mie mi-au placut ''miselele''....saaammmbbaaaa... :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Si uite asa nu trebuie sa-ti para rau ca nu te-ai dus la Rio. A venit Rio la voi.Distractie placuta in continuare. Ne vedem de Pasti sau de 1Mai. Va asteptam sanatosi si bronzati acasa.
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Mihai da dece purtai tricou cu maneca lunga ? ca sa te traga Maria de maneca?
Ai postat textul de genul :"cat au muncit parintii sa le faca sasa" inainte de pozele cu copii dar imediat dupa pozele cu 3 posterioare.
Eu imediat m-am gandit la munca parintilor de a le face asa frumoase.
Portughezii au importat tarditiile celor colonizati de ei. Bravo lor.
Cred ca Peti te certa mereu sa nu mai dai poze cu mancare.
Eu te rog sa mai dai poze din astea de acum, chiar daca ni se face pofta...
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Multumim de imagini ,poate afli nr.de telefon sau adresa la bucaciunea aia care sufla in trombon Daca o intalnesti sa-i spui ca vrea unul din Romania sa faca cunostinta cu ea (ZANA doarme :lol: ) si il cheama Cristi TROMBON
Sa auzim numai de bine .
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim celor ce ne-au scris si urmaresc serialul. In special lui Cristi, ce intotdeauna imi ridica moralul cu poantele lui ..Asteptam Pastele deja cu "apa-n gura".
Cristi, da' bunaciunile din poza de mai sus si/sau cea de mai jos a trombonistei ? Ce sa mai zic, Ieri la inchidere nu m-am mai dus, ca sa nu-mi fac singe rau :)

Si daca tot sintem la descretit fruntile, haideti sa vedeti citeva poze, care nu stiu in care camping le veti mai putea gasi...Imagini de carnaval, de dupa Carnaval

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cred ca nu mai au rost comentariile sau alte descrieri. Nu am rabdat sa nu va impartasesc citeva din imaginile surprinse in urma scoaterii lui Obama la plimbare.
Nu va mai spun ce fata au facut camperistii ( unii ) cind l-au vazut pe portughez cu purceaua la plimbare...Bineinteles ca dupa o tura mica, a urmat sedinta foto..
.
Cristi Nastase

Sunteti niste fericiti ,sa-i spuneti lui nea Eugen sa nu-l taie pe Obama
Daca vrea sa taie ceva, il trimitem pe boc
Cainii sunt de belea , astept sa vad porcul pe magar si magarul pe camila ,incercati putin poate iese ceva :D
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Esti de coma Cristi ! ... O sa-i propun lui Eugen si la cita comicarie are in el, il cred in stare sa incerce sa faca si piramida necuvintatoarelor... :lol: ..

Chiar daca problema arzatoare este deschiderea unei portite de catre Nelu la noua lege a picnicului, totusi va trimit un clip complet si vesel la final.
Am cuprins toate pozele de aici, pe un fond nuzical ce mi-a placut si mirare mare, youtubul nu mi l-a respins, deci e ok si poate fi vizionat oriunde..

Libk direct pe youtube : http://www.youtube.com/watch?v=8WygSIQvcRk

.
Cristi Nastase

Doresc sa-i aratati lui nea Eugen cum arata iarna prin Romania ,si mai ales pescuitul la copca
Sti ca va iubim mult ( eu si Zana ) asa ca va lipesc niste imagini de la balta Oltenita
Daca este off ,stergeti http://www.caravancampingclub.ro/viewto ... f=78&t=663 Nu este off, tu nu esti normal da'...ramai asa :mrgreen:
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Domnule Mihai ne incintati cu imagini si videoclipuri de neuitat,dar in ultimul asteptam ca pe acel fundal sonor
sa vad altceva....de prin indepartata China sau Coreea.Oricum e o mare delectare sa va urmarim excursia la care toti rulotistii
viseaza!Va dorim concediu placut in continuare si mai asteptam poze si videoclipuri.Sa auzim de binee!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Scrie răspuns