Pina sa ajungem la campinguri, am oprit si am umplut cu 44 euro cele doua butelii, de data asta cu propan, ceva mai scump dar bun. Am vizitat un pic si "ALDI" din oras ...

In oras frumos. E ca si un fel de statiune, aglomeratie, lume pestrita prin terase, unii cu gratare si bere, altii cu produse specifice, asta, din ceea ce-am vazut din masina.

Faleza e plina de palmieri, plaja e imensa si locuri amenajate pt parcare cit cuprinde, dar nu peste tot pt campere... Magazine multe la tot pasul, bani sa ai si o remorca..

Spre port, am oprit in dreptul unei parcari pt campere. Amplasamentul cam rau, la strada, dar nici multe masini nu erau. Am facut 10 pasi si citeva poze, apoi am continuat.
In cele 5 minute de stationare, am bagat de seama ca treaba se misca in port. Vaporase, pescari, tot felul de masini la rampe, deci e ceva de munca, ceea ce este bine pt ei

In final ne-am oprit la Campingul Olhao. Am vorbit cu receptionera frumusica rau, drept pt care nu am putut face poze.. Mi-a dat insa detalii de pret si ceva pliante, atit..

In camping conditii foarte bune, inclusiv un magazin mare la intrare, cam tot ce vrei, dar totusi lipsea ceva, prea erau grupati, prea multa ordine si lipsea dl. Johnnye.

De aici am plecat spre Fuseta ca sa vedem si celalalt camping. Pe drum, am oprit la un magazin cu tot felul de minunatii. Bineinteles, ca nu am plecat cu mina goala..

La plecare imi venea sa iau un cuptor din asta mare, asa super arata, sa fi facut o piine, o pizza sau o placinta, ca-i duc dorul, dar m-a tras Maria de mina sa-mi revin :)

Am plecat resemnat spre Fuseta, cu gindul la bunatati facute la cuptor.. In compensare, mi-am aprins o tigara si am mai luat o gura de cafea.. In 20 minute eram la Fuseta.
...