Re: Intrebari pt administratorii si moderatorii forumului

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Si eu am patit asta si am constat ca de vina erea lipsa titlului mesajulu. Cand mesajul are titlu poti da clic pe el si citesti mesajul, dar daca nu are titlu nu ai pe ce sa dai clic sa deschizi mesajul.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Acele mesaje fara titlu sunt trimise automat de sistem atunci cand un topic deschis de dumneavoastra sa inchis sau sa mutat. Ceea ce sa intamplat recent cu topicul de la vanzare a lui Niky dar si cu mutarea topicului lui Traian la sectiunea noua. Acele mesaje nu contin nimic , deci nu ati avut ce pierde :mrgreen: ...
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

Traian Baltateanu scrie:Alta intrebare catre cei ce cunosc bine continutul Forumului.
Nu sunt sigur daca prin cautarea facuta cu cuvinetele folosite am obtinut tot ce erea pe fonum.
Nu vreau sa mi se impute ca deschid un topic nou pe o tema care a mai fost in alt topic.
Vreau sa deschid cate o discutie despre unele teme care pentru mine sunt pasiuni si vreau sa fac schimb de pareri cunostinete, sau chiar sa organizam intalniri in grupuri restranse cu aceste pasiuni comune.
Eu sunt pasionat de fotografierea 3D si filmarea 3D. Am Aparate, televizor, ochelari, multe filme profesionale, etc.
Alta pasiune a mea este scuba de suprafata in mare cu ochelari si tub de respirat si chiar fotografiere sub apa.
Mai sunt interesat de pietele sezoniere de brocante, vechituri, numismatica, filaterie, si pe aceste teme chiar imi organizez deplasari in Austria, Germania sau Franta cu rulota.
Pe aceste trei teme vreau sa deschid topicuri dar inainte de asta vreau sa stiu daca nu voi fi sters de un moderator pe motiv ca ar axista tema in alt topic.
Daca exista aceste teme vreau trimiterea catre ele .
Daca nu voi primi aici acele trimiteri voi intelege ca pot deschide noi topicuri pe aceste teme.
Multumesc pentru intelegere.
:D salut. vad ca sunteti pilosi! adica aveti pile la moderatori...ma gandesc la lipsa localitatii..
ce a ce spuneti este interesant...adica sa citeasca cineva in locul vostru tot forumul,si daca gaseste...sa va anunte...
cat platesti la ora ? bani cred ca ai,si eu ma fac numismatician si o sa colectionezi banii tai ..
inainte sa te inervezi,glumesc...(nu ma fac numismatician...)
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Peti Luidort
Am scris pe un topic ca am intentia sa deschid un topic pe temele scrise si aici, si am deschis acel topic. Dupa, am vazut ca topicul a disparut si topicul in care eu anuntam ce vreau s-a blocat pentru mine adica s-a inchis. Ca sa nu mai patesc asa, am inceput sa intreb. Si eu am dat cautare pe temele respective si nu s-a intors nimic dar moderatorii stiu mult mai bine unde si cum sa caute. Indefinitiv daca stiu ce tema a mai fost tratata stiu si acum imediat sa ma indrume spre un topic corect.
Ca exemplu, am deschis topicul cu calatorii fara rulota in sectiunea calatorii cu RV-ul si moderatorii au decis sa mute topicul la o sectiune numita de ei calatorii cu alte mijloace...
Acolo postez topicurile respective si e OK.
NU am stiut ca langa avatarul meu nu apare localitatea. Poate ca la inceput nu am stiut cum se completeaza si poate mai lipsesc si alte date. O sa revin sa le completez. Am fost printre primii care a introdus ca avatar, poza personala si o imagine spune cat o mie de cuvinte.
Localitatea de domiciliu este Rasnov si locuiesc aici din 1979 pentru ca aici am fost repartizat din facultate. M-am nascut in Rosiorii de vede Teleorman si dupa liceu am plecat la studii si la repartitie. Oricat de mult asi sta in Rasnov locul de nastere si cei 7 ani de acasa ramane la Rosiorii de Vede.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Am primit un mesaj de la Sandu toma fara titlu si continut, asadar nu-l pot deschide si imi apare tot timpul in pagina acel bener cu mesaj. Cum scap de el?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Deschizi "inbox", marchezi respectivul mesaj, in josul paginii dai "delete marked" si OK !
Orice problema are o rezolvare practica
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Multumesc.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am si eu o intrebare :
Cine poate sanctiona moderatorii sau administratorii, in cazul in care se constata ca acestia isi depasesc atributiunile prin atacuri la persoana, calomnii si alte acuze ?
Nu este obligatoriu in cazul forumului nostru, ci e o intrebare generala, in cazul oricarui forum. Multumesc si astept un raspuns. Dar, oare cine imi poate raspunde ? :)
Poate exista forumisti cu experienta , sau admini, in alte forumuri.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Simplu ,faci rost de o bata ,te duci la usa lui ,suni si cand deschide aplici lovitura de jos in sus .
Cu ocazia asta" i faci si recensamantul la dinti
La plecare prinzi si ambele maini in tocul usii ca sa nu-si mai permita sa baneze pe nimeni
Tot ce este scris mai sus ramane la stadiu de ipoteza (mai bine astepti prima intalnire si daca sti ca este fumator ,toarna-i 2 litri de benzina in wc ,sa afle toti participantii cat de bine mananca respectivul :twisted: )
Fa-l de fecale ...
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Sunt off. ca de obicei dar.... putina culoare nu strica 😉

poate gasim explicatia !!
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

:D
ai grija cu glumele !
pe aici se inteleg mai greu ...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Peti,pe ale mele le inteleg toti ,sunt simple ,fara rautate ,doar spontane .
Si nu este pacat sa se razbune nea Mihai pe camila sau bivol (cine stie cine la suparat )
Suntem off de off :D
Scrie răspuns