Asa DA ,asa ami place!!! Traeasca Uniunea cluburilor de rulotisti din Romania!!!!(UCRR) :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Felicitari ! pentru reusita intalniri si inca o data se adevereste maxima <<Cine-i harnic si munceste are ce manca; cine-i lenes si chiuleste are si ce bea>>
ps. Cat despre intalnirea celor doi presedinti nu pot comenta doar atat : ,,Daca vine Muntele la tine si nu te cheama Mahomed, mai bine fugi: sigur e alunecare de teren! "" :mrgreen:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Sa va fie de bine si sint "invidios"pentru ca nu am putut participa si noi.
Poate altadata deoarece de la Iasi la Pusnicu e cale lunga.
Oltene sa-ti fie de bine si tine-o tot asa!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Bravo si felicitari ! Ati facut o intilnire reusita, se vede clar din poze fara comentarii. Si nu avea cum fi altfel, cit timp Relu s-a implicat, ca si-n anii trecuti din cite stiu.
Pozele sint superbe, se vede, ca si atmosfera. Buna treaba cu intilnirea cluburilor, speram si pe viitor. De pisica nu mai zic si de Cristi, ca unde-i el si atmosfera e altfel..
Toul a fost bine, pina am vazut pozele cu mititeii pe gratar.. Aici nu exista, dar mai inghit in sec pina de Paste, cind o sa-mi fac de cap, ca mandarine nu mai vreau ! :lol:
.