Traian Baltateanu scrie:Alta intrebare catre cei ce cunosc bine continutul Forumului.
Nu sunt sigur daca prin cautarea facuta cu cuvinetele folosite am obtinut tot ce erea pe fonum.
Nu vreau sa mi se impute ca deschid un topic nou pe o tema care a mai fost in alt topic.
Vreau sa deschid cate o discutie despre unele teme care pentru mine sunt pasiuni si vreau sa fac schimb de pareri cunostinete, sau chiar sa organizam intalniri in grupuri restranse cu aceste pasiuni comune.
Eu sunt pasionat de fotografierea 3D si filmarea 3D. Am Aparate, televizor, ochelari, multe filme profesionale, etc.
Alta pasiune a mea este scuba de suprafata in mare cu ochelari si tub de respirat si chiar fotografiere sub apa.
Mai sunt interesat de pietele sezoniere de brocante, vechituri, numismatica, filaterie, si pe aceste teme chiar imi organizez deplasari in Austria, Germania sau Franta cu rulota.
Pe aceste trei teme vreau sa deschid topicuri dar inainte de asta vreau sa stiu daca nu voi fi sters de un moderator pe motiv ca ar axista tema in alt topic.
Daca exista aceste teme vreau trimiterea catre ele .
Daca nu voi primi aici acele trimiteri voi intelege ca pot deschide noi topicuri pe aceste teme.
Multumesc pentru intelegere.
:D salut. vad ca sunteti pilosi! adica aveti pile la moderatori...ma gandesc la lipsa localitatii..
ce a ce spuneti este interesant...adica sa citeasca cineva in locul vostru tot forumul,si daca gaseste...sa va anunte...
cat platesti la ora ? bani cred ca ai,si eu ma fac numismatician si o sa colectionezi banii tai ..
inainte sa te inervezi,glumesc...(nu ma fac numismatician...)