Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am stat 12 zile in Kusadasi si pot sa iti dau ceva relatii.Deci:se gaseste situat in Kusadasi,la malul marii,cazare in camere sau apartamente.Am vazut campere dar nu rulote.Este de 4*.Mai convenabil este camping Onder,tot in Kusadasi,mai ieftin 9E/noapte-fiind de 3*.Cazare in corturi,rulote,case mobile sau bungalouri .Curent ,internet,loc de joaca pt. copii,masina spalat,aprovizionare in statiune (aprox.1 km).In camping bar si restaurant.Nu este la malul marii-piscina in camping .Se ajunge de la Canakkale spre Ismir-Aydin.De la Ismir dreapta spre Selkuk-Kusadasi.Eu am stat la hotel cu bilet ,dar am fost curios,cine stie ajung si cu rulota poate .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Alooooo Domnul Gigi Vezeteu ! - La Topicul : " Propuneri intilniri pe 2011 ", gasesti multe detalii chiar despre camping Dereli ( si locatia ) + despre campingul Erdek !
Este exact ceea ce am vrut sa facem, in prelungirea excursiei voastre din Grecia cu Dan ( numai ca nu mai era timp ) Link: viewtopic.php?f=100&t=4651&hilit=Turcia
Detalii despre aceste doua campinguri : Dereli : http://ro.camping.info/turcia/turcia-ve ... si ANT Erdek : http://de.infocamping.com/campings-Erdek/ANT-Erdek
Mai sint si alte campinguri super, unul chiar dupa trecerea cu ferry la Canakale, insa cel mai bine se pot vedea in filmulet, etapele de la Bulgaria si pina la intoacrere.
Eu zic sa nu va mai faceti probleme, ca daca intentionati a merge in iunie, treceti pe la 2 Mai, ne luati si putem merge impreuna, ca tot intentionam o "revenire" :lol:
In miniclipul nostru din 2009, vezi cum e drumul si zonele Turciei pina la Marmaris. Pentru o "excursie linistita ca sa ne priasca", estimez o perioada de 3-4 saptamini..