Don Chirila,am citit cu atentie si profunzime postarile dumneavoastra.felicitari!!!la subiect,iar cine poate citi si printre randuri........are de invatat.Asi mai spune multe,dar ma aptin cu greu,vb maine la o cana de ce o fi!
Domnule Matei ,chiar nu pot sa-mi dau seama ,ce ati citit dvs printre randuri . Banuiesc printre randurile scrise de mine .Astept cu nerabdare sa-mi spuneti maine la intalnire . Bucatare ,este bine ca am incercat sa te convingem sa vii maine la Pustnicu . Ar fi bine sa vorbim pentru a ne intalni ,sa mergem impreuna cu totii ! Propun ca maine ,ca semn de recunoastere ,sa aparem intr-o mana cu o varza murata iar in cealalta cu o sticla de bere rece ! Sa vedeti senzatie ,atunci !!! :mrgreen:
S-a propus amanarea intalnirii, nu s-a aprobat. :D
Relu, organizatorul spune ca se va mentine data de 11.
Cocluzionand, intalnirea "La o cana cu vin - Pustnicu 2012" se va tine maiine 11 februarie.
Cine doreste sa faca o alta intalnire pentru data de 18 in aceeasi locatie Pustnicu, sau in alta locatie, este invitat sa deschida topic separat.
Ninele sa stii ca este o idee foarte buna ,tinand cont de cate lichide vor fi " ingurcitate " din cauza fenomenelor meteorologice ! Daca vine Ninel din Alexandria ......