Dar pe 18 sa ramana ,daca tot suntem niste doamne , macar sa ne respectam .
Relu Buliga cer scuze de indrazneala dar trebuia sa ne intalnim la un tratament numa ca matale ezitai sa scrii reteta.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Si cand ma pregatisem si eu intens ........sa vin . Nici nu stiti cate antrenamente am facut saptamana asta ,pentru a fi in forma maxima ,maine !!! Dar nu-i nimic . Raman cu pregatirea .... :mrgreen:
Eu v-am informat care sunt conditiile la Pustnicu.Cat despre conditiile meteo,in 2009 a fost si mai rau....am intrat cu plugul.
Daca se doreste participarea la aceasta intalnire Ok. NOI MERGEM
Eu merg si maine si pe 18 ...scrieti cu toti . sa stim ce facem ...poate chiar asa va fi ...ne vedem de doua ori !!!! ...
Deci George nu te-ai pregatit degeaba :mrgreen: .
Ce problema este daca ne vedem 15 echipaje acum si 25 saptamana vitoare....hai sa vedem care este parerea tuturor .
Bv RELU,asa te vreau.pan'la urma tu esti initiatorul de atatia ani.mi-ai pov ca la inceput ati fost doar cateva echipaje si a fost super ok.care are placere vine.intalnirea asta nu este pt ,,bronzat,,ci PRIMA din an,pt a ne ura un La multi ani face to face
Asa va vreau ,prieteni . Sa fim barbati . Pana la urma daca luam ceva in " blocul motor ",ma refeream la " antigel " de pruna incalzit ,nu va fi nici-o problema . Va fi soare ( intradevar ,cu dinti ),dar vom sta cum stau gainile . Adica unii langa altii !!! :lol:
Bucatare ,daca vor fi temperaturi normale ,vei uita sigur aceasta intalnire . Dar daca vor fi temperaturile actuale ,ne vom aduce aminte ,dupa ani si ani ,ca am inghetat la o cana cu vin ,sau tuica ( dupa gusturile fiecaruia ),in a.d (anul domnului ) 2012 . Mai o muzica ,mai o tuica ,mai o miscare !!!( mersul piticului ,flotari ,genuflexiuni :mrgreen: )